Omkostninger & ideer til remodellering et badeværelse

November 20

Omkostninger & ideer til remodellering et badeværelse

Ved siden af køkkener er badeværelser de mest populære og profitable værelser i et hus til remodeling. Omkostninger til remodellering et badeværelse kan være så begrænset eller overdådige som en boligejer budget tillader. Husejere bør holde for øje salgsprisen på nærliggende boliger for at sikre, at de vil se et afkast på deres investeringer. Når du planlægger, overveje dine behov og dine familiemedlemmer. Så ud med gamle og ind med noget nyt.

Omkostninger

Ifølge en undersøgelse offentliggjort af "Remodeling Magazine", var det nationale gennemsnit for en midrange remodel i 2009-10 $16,142. Stigende til en opskalere remodel steg prisen til $52,295. For at holde sig inden for uanset budget er sat, anbefaler National køkken og Bad Association nøje overvejer om en vare er et behov eller en ønsker og derefter omhyggeligt forske i mulighederne for den bedste pris.

Mellemtone Remodels

Gør en stor indvirkning i et badeværelse ved at erstatte flise og efterbehandling med friske cementmørtel. Den nye farve vil tilføje en helt anden fornemmelse at rummet samtidig en ny farvepalet til dekorative detaljer. Frysere kan være enten istandsat eller erstattet med en ny hane til at fuldføre det udseende, nye eller renoverede.

Opskalere Remodels

I opskalere remodels giver et større budget også mulighed for flere funktioner på elementer, der vil blive erstattet. I stedet for at installere en standard brusehoved, overveje en regnskov brusehoved i dens sted. Tilføje varme til en opskalere remodeled badeværelse ved at installere opvarmet fliser på gulvet og endda et håndklæde opvarmning bar for ekstra luksus.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com