Hvordan til at afskrække høge fra Birdfeeders

July 17

Hvis du har bemærket, at alle de fugle, der engang strømmer rundt din birdfeeder pludselig er forsvundet, er det sandsynligvis ikke fordi de har været skuffet over hvad du har fodre dem. I stedet, er der en god chance for at de har spottet en høg og er gået under jorden. Da du angive sandsynligvis at birdfeeder skal faktisk se vilde fugle, vil du få brug for at finde en måde at gøre dem sikre fra høgene flyver overhead.

Instruktioner

•Sæt din birdfeeder inde og vent et par dage. Når fuglene har været væk længe nok, hawk gonna nødt til at finde et eller andet sted nye til at jage. Når du vender tilbage birdfeeder, fuglene vil til sidst vende tilbage hvis det er sikkert. Hvis hawks fortsætter med at være et problem, gå videre til trin 2.

Forpakket en ny birdfeeder, der har en wire bur, der lader mindre fugle i, men høge ikke. Dette vil give en vis beskyttelse, men ikke komplet beskyttelse.

•Flyt din birdfeeder et sted uden for vision hawk's rækkevidde. I stedet for at holde birdfeeder på et træ indlæg, skjold det under et tykt træ eller busk. De mindre fugle vil snart lære, at placeringen er ændret.

Tips & advarsler

  • Hvis du bor i området hvor hawks live, vil der altid være nogle trussel mod de vilde fugle du forsøger at fodre. Men de fleste mindre fugle er faktisk svært for en høg til fange, og de fleste hawks vil ende fodring mere om rotter og mus i stedet. Husk, at du lægger op birdfeeder til at forbedre dit syn på naturen, og høge er så meget en del af naturen som enhver anden fugl.
  • Forsøg ikke at dræbe, poison, eller fange en høg. Det er mod både føderale og statslige love.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com