Sådan Care for Tacca Chantrieri sort Bat blomster

July 17

Sådan Care for Tacca Chantrieri sort Bat blomster

Tacca chantrieri--almindeligt kendt som sorte Bat blomst--er en delikat, langstilkede plante, der kræver god ventilation, rigelig skygge og moderate mængder af vand. Tacca chantrieri vokser bedst i tropiske miljøer med fugtig luft. Anlægget selv kan nå 2 fødder i højde, og den blomstrer i foråret og forsommeren. Tacca chantrieri er faktisk en truede plantearter i naturen.

Instruktioner

•Kontrollér tacca chantrieri jord for fugt mindst to gange om dagen. For at kontrollere for fugt, Tryk én fingerspids fast i jorden og fjerne. Hvis krummer af jord stick til din fingerspids, dit anlæg har tilstrækkelig fugt og bør kontrolleres igen i flere timer. Hvis din finger er helt tørre og fri for jord krummer, brug dit anlæg for vand.

•Pour en lille mængde vand rundt i bunden af din tacca chantrieri plante hvis en jord test angiver dit anlæg er for tør.

•Spray tacca chantrieri blade og stilke med en let tåge stuetemperatur vand efter vanding i bunden af anlægget.

•Maintain en 60 - 85 graders temperaturen i rummet boliger dit anlæg. Sikre den modtager kun indirekte sollys det meste af dagen. Hvis dit anlæg er udenfor, overvåge det nøje når temperaturerne falder uden for tacca chantrieri mest eftertragtede område.

•Fertilize tacca chantrieri bi-ugentligt. Tacca chantrieri tåler de fleste kommercielle anlæg gødning og organisk kompost.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com