Hvordan at forsegle skifer Tile Backsplash

January 11

Et skifer tile backsplash er en måde at tilføje variation og naturlig, rustikke skønhed til dit køkken design. Da skifer er en naturlig sten, fyldt med kløfter og kamme på dens overflade, bør det være forseglet for at beskytte det mod sprøjt mad og pletter.Skifers ru finish giver det en kedelig, støvet udseende, sløring sin sande farver. Af denne grund får de fleste skifer fliser to fangere, en imprægnering sealer at beskytte det, og en aktuel sealer til at forbedre sin farve.

Instruktioner

•Rengør backsplash med en sten renere. Spray renere direkte op på tavlen og arbejde det ind i sprækkerne med en absorberende klud til at fjerne eventuelle rester, der kunne forstyrre sealer. Buff sten tør.

•Pour imprægnering sealer til en skål bred nok til en pensel eller rulle. Mætte pensel eller rulle med fugemasse, og anvende det på tavlen. Begynd øverst på backsplash, under skabene, og arbejde fra top til bund for at forhindre drypper. Arbejde sealer ind i sprækker og kløfter af skifer. Skifer vises våd, hvor det er blevet dækket; Dobbelttjek at sikre, at alle områder er blevet forseglet.

•Wait for sealer til trænge skifer i ca 10 minutter. Aftør overfladen af skifer med en absorberende klud til at fjerne overskydende sealer. Buff skifer, indtil det er helt tørt at røre. Skyl parabol og pensler enhver sealer.

•Pour af aktuel sealer i en skål, og mætte pensel eller rulle igen. Dække skifer med den styrke sealer. Skifer vises våd igen, men når tør beholder sin dybe farve uden at vende tilbage til sin tidligere kridtagtige tilstand. Buff ud af overskydende sealer efter 10 minutter, og sikre skifer er tør at røre ved.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com