Hvordan man dyrker en sort Rose plante

May 30

Hvordan man dyrker en sort Rose plante

Ægte sort roser eksisterer ikke i naturen. Selv om mange roser bære ordet "sorte" i deres navn, såsom sort Jade og Black Prince, de er virkelig bare roser, der er en meget dyb, mørk rød i farven. Den mest populære type af "sort" rose er sort Jade. Tips om hvordan man dyrker en sort Jade, skal du følge nedenstående tips. For tips om hvordan man laver dine roser virkelig sort, tjek "Tips" sektion i slutningen af artiklen.

Instruktioner

•Plant din rosenhæk i sandet jord, som er blevet løsnet. Hvis din jord er tunge med ler, tilføje nogle sand eller økologiske muld. Placeringen bør være i delvis skygge. Grave et hul omkring 4 inches bredere end rodklumpen og så dybt som toppen af bunden af anlægget. Pack jord løst omkring plante og vand.

•Hold lige netop fugtig jord. Når vejret er varmt vand mindst tre gange om ugen. Lad ikke vandet stå, da dette kan føre til skimmelvækst.

•Tilføj gødning lavet specielt til roser som pr anvisningerne på posen. De fleste kunstgødning bruges i begyndelsen af vækstsæsonen (tidlige forår) og en gang midt i vækstsæsonen (midt om sommeren).

•Prune din rosenhæk om vinteren. Januar eller februar er bedst. Beskære hele vejen ned, så der er kun 4 til 6 inches tilbage på hver stængel.

•Se for brune pletter på blade eller blade. Disse roser er meget skrøbelige og sårbare over for svamp. Fjerne alle plettede blade og behandle med et svampemiddel straks.

Tips & advarsler

  • Blomster vil absorbere farvet vand gennem deres rødder og op til deres kronblade. Vand dine roser med vand farvet med sort mad farvelægning når en uge, og din rosenblade vil vende sort.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com