Ordentlig kloakering

July 21

Enhver vandafstrømning fra dit hus skal flyde væk fra huset ellers det kan uforvarende sive ind i instituttet eller kælderen i huset og forårsage oversvømmelser. Hældningen af jord fra huset skal direkte i afløb i en passende storm kloak eller dræning grøft. Undgå at lede vand fra din ejendom på din nabos jord.

Tagrender

Tagrender indsamle regnvand fra taget af huset og nedløbsrør direkte det væk fra husets fundament. Sætte extensions på nedløbsrør hjælper direkte vandet i en retning, der gør det muligt at følge den naturlige hældning af jord væk fra huset. Begrave downspout afløbsrør, der tager vandet væk fra huset fjerner overskydende vand fra det øverste jordlag. For yderligere at beskytte dette system, skal afløbsrør hvile over en lavvandet bund af grus til at forhindre vand i udhulet jorden under dem.

Sortering

Som entreprenører fuldføre bygningen af et hus, lønklasse de jorden omkring huset, så det skråner væk fra struktur. Ideelt set bør græsplænen skråner 1 til 2 fødder for hver 100 fødder væk fra huset. Hvis der er et problem med liggende skråning, kan du omdirigere vandafstrømning. En skid-loader kan fjerne det øverste jordlag og omkonfigurere hældning som nødvendigt. Når projektet er afsluttet, går muld tilbage på jorden og græsset genplantes.

Volde eller kantsten

Rettet væk fra huset via tagrender og hældning grading Vandbehovene en naturlig outlet til den i en storm afløb eller dræning grøft. Professionelle anlægsgartnere bruger typisk tungt udstyr oprette stramt komprimeret jordovn barrierer eller volde, ca 12 til 18 inches høj, direkte i vandstrømmen. Græs sået på volde gør dem synes en del af landskabet. Bunden af volde kan have en rock foring for at forhindre erosion hvis en masse vand strømme gennem det. Et andet alternativ er at hælde beton for at oprette kantsten for at lede vandet til en storm afløb.

Vedligeholdelse

Over tid, kan vand skade alle vand afløbssystemet. Når du ser skader på tagrender, reparere dem. Holde rester fra indsamling i dem, der kan sætte dem og forårsage vand til overløb i siderne. Sediment fra vandafstrømning kan i sidste ende reducere effektiviteten af volde. Det kan være nødvendigt at fjerne sediment oprustning med særlig tungt udstyr. Efter rengøring er afsluttet, er det nødvendigt at tilføje mere rock til low-andelen af berm eller reseed den.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com