Ketchup Pletfjerning

May 30

Ketchup er en af USAs favorit smagspræparater: vi støvregn det hamburgere og hotdogs, og drukne pommes frites og hash browns og æg i ting. Så meget ketchup som vi forbruger, vi skal kende den korrekte måde at fjerne disse grimme rød, plettet ketchup pletter. Denne artikel fortæller dig, hvordan.

At fjerne overskydende Ketchup

Med et stykke køkkenrulle eller serviet, forsigtigt fjerne så meget af den spildte ketchup som muligt før du forsøger at rengøre. Vurdere om din pletten er på en artikel i tøj, noget, der kunne fjernes og anbringes i en vask eller balje eller om det er en større element såsom en sofa eller stol pude. Ikke smøre ketchup rundt og forværre pletten. Arbejde udefra og ind.

Pletfjerning af vandhane

Hvis pletten er på en artikel, der kan køres gennem en vandhane, skal du køre koldt vand over pletten. Dette trækker ketchup ud af pletten og i vandet. Hvis pletten tilbage, lad artiklen, lægges i blød i en balje med varmt, sæbevand vand i en halv time før gnide stoffet i en cirkulær bevægelse, med en blød klud. Hvis pletten er stadig, bruge en plet stick (Hvis elementet er farvet) eller et mildt blegemiddel (kun hvis det punkt på dagsordenen er hvide) og vask.

Pletten fjernelse i hånden

Hvis pletten er på en sofa eller en artikel, der ikke kan køres via en hane, tage en fugtig klud, og med en cirkulær bevægelse, gnid en lille smule af flydende vaskemiddel i pletten. Hvis dette ikke fjerner pletten, så lad sidde i 30 minutter og Gentag igen. Hvis dette ikke kan fjerne pletten, derefter bruge et mildt blegemiddel (kun hvis varen er hvid) eller en plet fjernelse stick (Hvis elementet er farvet) på pletten. Lad sidde i 15 minutter og derefter forsigtigt gnide med en fugtig klud dyppet i varmt, sæbevand vand. Lad lufttørre.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com