Hvorfor ændrer min pæon blomst farven?

July 22

Hvorfor ændrer min pæon blomst farven?

Pæon blomst farve bestemmes af pigment, der er specifikke for din kultivar af pæon. Sund blomster ændrer ikke farve, men pigment niveauer og vores opfattelse af deres farve kan ændre. En tilsyneladende farveændring i din pæon kan være forårsaget af mange faktorer.

Alder

Nye blomster er en mørkere nuance end de modne blomster. Denne proces aids bestøvende insekter ved at hjælpe dem afgøre de sundeste blomster.

Lys

Alle farver er omfattet af lys. En blomst, der vises en hue i delvis sol eller ved daggry kan synes en anden farve under fuld sol eller på midt på eftermiddagen, når lyset er stærkest.

Selvstændige såning

Pæoner kan selv frø. De nye planter kan vende tilbage til fædrene gener og har blomster i en anden farve end de af moderplanten.

Temperatur

I køligere vejr, blomster tendens til at have en mere levende farver end når vejret er varmt.

Stress

Hvis din pæon er under angreb af en virus, tørke eller insekter, vil det bruge mindre energi på sine blomster, forårsager mindre pigment der skal produceres. Din pæon blomster vises falmede.

Sporting

Sporting er udseendet af en genetisk mutation. Sporting kan forårsage en eller to af dine pæon blomster til at blomstre i en anden farve.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com