Er det sikkert at lys en elektronisk tænding ovn når the Power er ude?

September 8

Er det sikkert at lys en elektronisk tænding ovn når the Power er ude?

Gasapparater såsom komfur stadig arbejder når elektriciteten går, men når de er afhængige af en elektronisk tænding i stedet for en pilot lys, det tager et ekstra skridt til at sætte dem ind i tjenesten. Gasovn kan ikke startes manuelt, men hvis du bor i et område, hvor den elektriske hovedenergikilde er tilbøjelige til at gå på lejlighed, øve Sådan starter brændere uden at det er en god idé.

Stove øverste brændere

Når alle komfurer og ovne havde pilot lys, en elektrisk udfald ikke påvirker dem på alle. Brænderne var oplyst af passerer gassen over en eksisterende flamme. Med elektroniske lightere er den gnist, der de skaber for gas til at antænde ikke tilgængelig. Gassen flyder stadig når komfuret top-brændere er tændt. Omhyggeligt holde en match til brænderen, tillader dig at antænde gassen.

Ovne

Ovne fungerer ikke på samme måde vifte toppen gør. Ifølge nordvest naturgas selskab, er ovne designet med en sikkerhedsfunktion, der forhindrer dem i at blive manuelt tændt når strømmen er slukket. Tændsats skal have elektrisk strøm flyder til det før nogen gas er frigivet. Dette forhindrer en gas oprustning i lukkede ovnrummet, som kunne forårsage en større eksplosion og brand.

Ældre ovne

Brændeovne, der er mere end 20 år kan ikke have denne sikkerhedsfunktion på dem, og det er muligt, at de kan oplyst af manuel betyder, selvom de har en elektronisk starter. Den nederste rist i ovnen skal fjernes for at give adgang til brændere. Hold en oplyst, længe pejs-stil kamp eller en langvarig splinter af træ med spidsen brændende nær starteren. Tænde ovnen at start gasstrømmen, og vent et øjeblik. Hvis brænderen ikke starter inden for tre til fire sekunder, slukke den, trække kampen og Saml den nederste rist.

Varmekilde

Ved hjælp af stove øverste brændere eller ovn til at holde et home varme under et strømsvigt er en dårlig idé. Ifølge nordvest naturgas selskab mangler de ventilation nødvendigt at holde et home safe. Når mennesker er samlet i et køkken, sandsynligheden for ulykker med åben ild er steget, og det tager kun et øjeblik for tragedien til at ske.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com