Hvordan at rengøre glas døre til brusekabiner og rammen

July 23

Hvordan at rengøre glas døre til brusekabiner og rammen

Glasdøre på et brusebad tilføje elegance til hele badeværelset. Ligesom din bruser surround, vil glasdøre og ramme blive snavset og skal rengøres. Sæbe afskum, vand pletter og andre snavs opbygge på glasset og efterlader det ser kedeligt og nusset. Gøre glas skinne og slippe af med snavs fra inde på banen ved at give dem en grundig rengøring.

Instruktioner

•Fyld en sprayflaske med hvid eddike. Spray eddike op på glasdørene.

• Lad eddike sidde på dørene for et minut eller to. Tør glasset med en Mikrofiberklud til at få det rent. Køre en squeegee over glasset til at slippe af enhver resterende fugt, striber eller rester.

•Mix lige dele bordsalt og bagepulver i en skål med et par dråber vand til at skabe en pasta, hvis dørene er særligt snavset eller plaget med mineral oprustning. Spray glas med eddike og derefter krat døre med en fugtig svamp og pasta. Skyl glasset godt med vand og sugefod at fjerne eventuel tilbageværende fugt.

•Spray døren styr og ramme med hvid eddike. Vente omkring to minutter for eddike til at opløse oprustning og derefter krat med en gammel tandbørste. Skyl ud af sporet og rammen godt med vand.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com