Offentlige tilskud til hjem forbedring

February 29

Du tror sikkert, du bliver nødt til at dyppe i den familie opsparingskonto eller kontanter i nogle friværdi til at betale for hjem forbedringer eller renoveringer. Men, hvis du opfylder indkomst, vil du måske kunne få bistand fra den føderale regering. Den Department af boliger og byudvikling har programmer, der kan hjælpe med omkostningerne ved at drive forbedringer på et hjem i byer og forstæder indstillinger. Og landbrugsministeriet har programmer for folk, der bor i landdistrikterne med populationer af 20.000 eller mindre.

Få uddannet

Et besøg på webstedet for Department af boliger og Urban udvikling vil give dig med information om ejendom forbedring lån forsikring (også kendt som titlen jeg). Dette program vil sikre et lån for at finansiere lys til moderat forbedringer samt en nonresidential bygning på ejendommen. Den maksimale lån du kan modtage gennem dette program er $25.000.

Hjemmesiden for det amerikanske Department of Agriculture vil oplyse dig til programmer, der kan hjælpe boligejere med hjem forbedringer, der bor i landdistrikterne i den amerikanske afdeling 504 reparere boliglån og Grant Program hjælper med reparation af tagene, varme, el og VVS systemer, vand og affald bortskaffelse samt installation af windows og skærme eller andre forbedringer, der er anerkendt som sikkerhed behov. Lånet kan ikke overstige $20.000. Lån på $2.500 eller mere vil blive ydet gennem en gerning af tillid og dem mindre end $2.500 vil blive sikret af en note. Lånevilkår er 1 procent i 20 år. Du kan ikke være forpligtet til at betale lånet, hvis du er 62 år eller ældre og kan vise en evne til at betale et lån med vilkårene for 1 procent i 20 år.

Regler for at få et lån eller tilskud

Selvfølgelig, kommer den føderale regering ikke til at give en billig lån eller tilskud program til folk, der har råd til at foretage forbedringerne. Disse programmer er begrænset i henhold til indkomst.

For titel jeg fra HUD, låntageren får midler fra en långiver, der er godkendt af afdelingen. HUD forsikrer lånet. For at være støtteberettigede, skal du være ejer, køberen eller leasing ejendommen.

For at være berettiget til en Department of Agriculture lån, skal du være en amerikanske borger eller lovligt i USA og indrømmede for permanent opholdstilladelse, viser, at du har evnen til at påtage sig en gæld, har en god kredithistorie, kunne få kredit andetsteds eller du ikke personligt har nok ressourcer til rådighed, skal have en indkomst, der tillader dig at betale lånet , og du skal eje ejendom. Desuden kan ikke justeret husstandsindkomst overgå halvdelen af den mediane justerede husstandsindkomst for amtet.

At få midlerne

Siden titel I kræver at få lånet fra en långiver, der er godkendt af HUD, skal du identificere sådan en långiver i dit område. Besøg webstedet HUD for at få navnene på godkendte långivere.

Ligegyldigt hvis du har at gøre med en långiver direkte eller med US Department of Agriculture, skal du samle de dokumenter, der beviser, at du opfylder betingelserne for lånet.

For at gå videre med anvendelsen til Department of Agriculture 504 af tilskud og låneprogram, kontakt kontoret for landdistrikter udvikling i din county.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com