Hvordan man kan skære et egetræ for at undgå meldug

July 23

Hvordan man kan skære et egetræ for at undgå meldug

Egetræ, Botanisk kendt som Quercus, er en løvfældende hårdttræ, der beriger landskaber og yards med sin statelige silhuet, grøn baldakin og blaze rød falde farve. Men oaks er modtagelige for en grimme sygdom kaldet meldug, der kan mar deres skønhed. Forårsaget af Microsphaea alni svamp, er meldug mere almindelige i varmt, tørt vejr. Egetræer, der viser tegn på udvikling af meldug kan beskæres for at hjælpe med at forhindre infektion fra spredning. Du skal dog bruge korrekt beskæring teknikker undgå over beskæring og spredning af sygdommen til ikke-inficerede dele af træet.

Instruktioner

•Undersøg egetræ til at bestemme, hvilke grene er inficeret med meldug. De vil have blade, der ser ud som om de har været støves af med talkum. I ekstreme tilfælde, vil være deform blade, gulnet og falder ud. Du kan også bemærke knappenålshoved mellemstore prikker, der er hvid, brun eller sort; disse er de frugtbærende strukturer af svampen. Meldug er som regel mest mærkbare på oversiden af bladene, men kan også vises på undersiden, stængler og knopper.

•Vælg grene der er lav nok til at nå fra jorden og som er stærkt angrebne, døende eller brudt. Store grene og off jorden arbejde skal overlades til professionelt træpleje, der har klatring færdigheder og specialiseret udstyr nødvendigt at gøre arbejdet sikkert.

•Brug den lopping Sakse til at skære grene på oprindelsesstedet--hvor de opstå fra stammen eller større gren--opskæring tilbage til en stærk laterale gren eller til stammen og nedskæringer, ren og glat. Brug beskæring Save for de større grene. Ifølge Texas A og M University, bør du gøre skrå snit, når du fjerner lemmer, der vokser opad; Dette forhindrer vand fra indsamling i nedskæringer og fremmer heling. Fjern grene flush til den "krave," det lidt hævede område hvor grenen med stammen. Ikke skære dem ud flush på stammen.

•Disinfect sakse og savklinger efter hvert snit til at forhindre spredning af meldug.

•Prune eg træ let og velovervejet, fjerner kun syge lemmer og blade. City of Los Angeles' Urban skovbrug Division rapporterer, at beskæring levende væv øger risikoen for patogener vinder indgang ind i træet. Derudover tilskynder dyb beskæring væksten i watersprouts, svag nye filialer, der er særligt modtagelige for meldug.

•Dispose af blade, kviste og grene i en lukket beholder. Kompost ikke dem.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com