Sådan Paint Red over eller under en stol jernbane

November 7

Tilføje karakter og stil til en væg ved at male røde over eller under stol jernbane. Stol skinner er de små strimler af støbning placeret langs kanten af et værelse. Støbning eller trim er typisk installeret mellem 32 og 36 inches fra gulvet. Tilføje en rig, varm look til rummet ved hjælp af rød maling som en markeringsfarve. Male en væg rød og opnå en solid, kan uigennemsigtige dækker kræve en lidt anderledes proces end de fleste farver.

Instruktioner

•Measure vægplads til at afgøre, hvor meget maling og primer vil være nødvendig. Måle længden og bredden af væg i fødder og formere. Ved at en gallon af maling vil dække 400 kvadratfod. Projektet vil kræve et lag primer og mindst to lag af rød maling.

•Fjern alle møbler fra rummet. Tage billeder og indretning elementer ud af væggen. Patch nogen huller, hvis elementer ikke vil hænges tilbage på samme sted. Bruge en spartel til at udfylde eventuelle huller med spackle. Tillad spackle tørre og sand med fine sandkorn sandpapir. Tørres af med en fugtig klud til at fjerne alle støvpartikler fra væg overflade. Skru alle stikkontakt covers og skifte pladerne. Dække hele gulvet med drop klude; Du kan bruge plastfolie til at dække resterende møbler og elementer i rummet. Placer drop klude på gulvet fører til den nærmeste vandkilde, som en garage, kælder eller køkken. Beskytte vindue behandlinger af dækker dem med plast; sikre plast med malertape.

•Pour grå primer til en maling bakke. Roll på primer ved hjælp af passende roller dækning. Bruge en lang-nap roller for ru eller tekstureret overflader eller en kort-nap roller for glatte overflader. Forsigtigt rulle på maling. Anvend ikke en stor mængde af pres. Rul så tæt på kanten af stolen jernbane som muligt, herunder yderligere perimetre, støbning, loft eller dørkarme. Dække hele overfladen med en solid overfladebehandling.

•Anvend en vinklet trim pensel til at male de resterende områder langs kanten af væggen. Dyppe den vinklet børste i malingen. Skub penslen ved hjælp af spidsen til at trimme ud det resterende område. Tillad at tørre fire til seks timer, eller som angivet på etiket, den primer. Vask alle værktøjer i varmt, sæbevand vand.

•Drej på den rød maling. Brug den samme metode som beskrevet ovenfor, når du maler primeren. Anvende maling med en valse og bruge en trim pensel til at male omkredsen. Husk, mere end ét lag maling kan skal anvendes. Gælde ikke den røde maling meget tykke; Malingen kan dryppe eller synke mens tørring. Tynd, selv frakker er stærkt anbefales. Tillad for at tørre fire til seks timer mellem frakker.

•Sæt møblerne tilbage i rummet. Udskifte stikkontakt covers og skifte pladerne. Omhyggeligt afhente alle drop klude og plastfolie; Hold øje med våd maling.

Tips & advarsler

  • Ikke springe den grå primer. En væg uden grå primer kan kræve op til fem lag af rød maling, måske mere.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com