Hvad sker der med AC, når det er køling?

July 28

Hvad sker der med AC, når det er køling?

Det er svært at forestille sig nu, men luftfartsselskab Corp opgivet næsten udvikling af sin første klimaanlægget produkt--- eller AC---i 1948 på grund af en opfattet mangel på interesse. I dag, klimaanlæg er vildt populær, og bygherrer inddrage dem i det store flertal af boliger, især i varmere områder af landet. Klimaanlæg mere end køle luften. De har også betingelse luften ved at fjerne fugt, dermed reducere fugtighed i et miljø. Mange har spurgt, "Hvad sker der med AC når det køling luft?" Svaret er bedst leveres i skridt.

Kompressor

Processen med køleluften begynder i kompressor, som tager specialfremstillede gas og presser det så at dens molekyler er fordelt tæt sammen. Som de kommer tættere, øge temperatur, latent energi og potentielle pres af molekylerne. I denne tilstand pumpes gas i en kondensator, som kan ligne metal finner eller kronblade.

Kondensatoren

Når det ankommer i kondensatoren, gassen udsættes for høje tryk og omdannet til en væske. Det tilføres fordamper gennem et lille hul, som forhindrer for meget væske i ankommer på én gang. Den væske trykket falder i fordamperen som det fordamper igen til gas.

Køling luft

Som det fordamper, køler kølevæskens den omgivende luft, når det uddrag den varme og fugt nødvendigt at vende tilbage til sin udvidede, gasformige form. Således, når AC køler, denne afkøling forekommer som et biprodukt af en proces, der konverterer en flydende til en gas; andre processer i en AC eksisterer blot for at drage fordel af denne proces og gøre det muligt.

Luftcirkulation

En fan cirkulerer luft uden for hjemmet gennem fordamperen. Blæseren cirkulerer luft i et rum, så varmere luften vil naturligvis stige tættere til loftet. AC kan blæse luft via ventilationskanaler i andre dele af hjemmet. Disse ventilationskanaler er normalt fundet i nærheden af på gulvet, hvor de let kan fortrænge varmere luft.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com