Metal tagdækning vs rullesten udskiftning

April 1

Metal tagdækning vs rullesten udskiftning

Tagdækning helvedesild kommer i en række typer, teksturer, stilarter og farver. Nogle kræver mere vedligeholdelse end andre, og nogle vare længere. Når helvedesild skal udskiftes, husejere kan være i stand til at reparere beskadigede helvedesild eller måske nødt til at erstatte hele taget. En mulighed for at erstatte alle helvedesild er at overveje at skifte til en anden type af rullesten eller tagmateriale såsom metal tagdækning.

Udskiftning

Beskadigede tagdækning kan kræve udskiftning af enkelte helvedesild eller hele taget. Dette indebærer at fjerne gamle helvedesild, erstatter eventuelle beskadigede træ eller krydsfiner beklædningen, fjernelse løs negle, sætte ned fugt barriere underlag og installation af helvedesild. Asfalt helvedesild er nemme at installere og boligejere kan putte. Nogle andre, mindre almindeligt anvendte rullesten typer såsom træ, skifer og flise er dyrere end asfalt og ikke så let at installere. Uden forudgående tagdækning erfaring, kan fejl gøres, så leje en professionel Tagdækker bør overvejes. En anden overvejelse er, om at fortsætte med at bruge helvedesild eller reroof med metal.

Rullesten Pros

Boligejere på et budget kan vælge asfalt helvedesild, som er den billigste tagmateriale. Asfalt helvedesild er også modstandsdygtige over for brand og kan modstå 60 til 120 mile pr. time vinde. Når er installeret korrekt, kræver asfalt helvedesild meget lidt vedligeholdelse. De har en levetid på 15-30 år. Flise og skifer helvedesild er meget brandsikre. Flisen kan vare 50 år eller mere, mens skifer har en levetid på omkring 100 år. Cedar træ helvedesild kan modstå 130 mile pr. time vinde og hagl storme. De kan vare op til 25 år.

Metal Pros

Metal tagdækning er lavet af aluminium, stål, zink eller kobber. Det kommer i lange plader eller kan være skåret i helvedesild og designet til at ligne andre typer af helvedesild. Metal er næsten vedligeholdelsesfrit og har en levetid på 50 år eller mere, hvilket betyder, at det ikke skal udskiftes så ofte som nogle andre helvedesild. Det isolerer hjem og reflekterer varme, hvilket kan resultere i lavere energiregninger. Metal helvedesild kan modstå 140 mile pr. time vinde, er brandhæmmende og påvirkes ikke af alger, insekter, rust eller tæring.

Rullesten ulemper

Asfalt helvedesild vare ikke så længe som metal og skal muligvis udskiftes oftere. Varmt vejr og solens ultraviolette stråler kan forårsage revner og tab af farve, og fugt kan forårsage algevækst. Fliser, skifer og træ helvedesild kan være dyrt. Træ er mindre modstandsdygtige over for rådne og brand, mens flise og skifer kan nemt bryde. Skifer og flise er også begge meget tunge og vil kræve ekstra strukturstøtte til tag.

Metal ulemper

Metal helvedesild er dyre. Installation af et metal tag kræver særlig uddannelse, så leje en professionel kan være den bedste løsning. Aluminium og kobber er bløde og kan lide skade, hvis ramt af noget hårdt. Hvis metal helvedesild er beskadiget, kan det være svært at finde den samme design i udskiftning materialer. Metal helvedesild er meget glatte når de er våde, og folk skal gå på dem omhyggeligt for at undgå forårsager skade eller skade.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com