Hvordan man opbygger en to dobbeltsidet Trash kan skærmen ud af gitter

July 24

Hvordan man opbygger en to dobbeltsidet Trash kan skærmen ud af gitter

Få ting kan ødelægge en naturskønne landskab Se hurtigere end en uinteressant papirkurven. De er som regel enten store, skinnende aluminiumsdåser eller store, grønne eller sorte plastic containere leveret af din kommunale sanitet afdeling--ingen af hvilke blanding let i baggrunden. Heldigvis, med en lille indsats, flere grundlæggende værktøjer og et par stykker af gitter, kan du opbygge en skærm, der ikke kun skjuler din dåser, men også blander problemfrit i din dekorative motiv.

Instruktioner

•Indstil placeringen af hjørnet af din to-sidet trash kan skærmen. Markere det ved at fjerne et scoop af snavs med din skovl. Måle fra hjørnet hullet til den ønskede længde af den første side. Marker afslutningen på den første side med skovl.

•Return til hjørnet hullet og måle længden på den anden side. Den anden side bør være vinkelret (form en 90-graders vinkel) til den første side. Dine sider kan mødes på mindre end 90-graders vinkel, men det reducerer dit område; møde på mere end en 90-graders vinkel reducerer nedklappelige område.

•Dig 1-foot-dybe hul på hver skovl mark. Hullerne skal have mindst 8 inches diameter (afstand på tværs). Bland Portland cement ifølge producentens anvisninger.

•Sæt en 4 x 4 indlæg i det første hul; har en hjælper holder den på plads mens du skovl cement i hullet. Lægge en plan mod stangen og justere stangen, indtil det er glat. Gentag i hvert hul.

•Measure afstand fra forkanten af hjørne post til side indlæg langt kanter. Markere afstand på gitter, tegne en cutline kører bredden af gitter og skære langs linjen med en rundsav.

•Hold panelet gitter mellem to stillinger og skyde flere negle gennem gitter og ind i stillingerne; negle skal være omkring otte inches fra hinanden og kører længden af stillingerne. Gentag med de andre indlæg.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com