Hvordan man tillægger en hegnspæl T en Birdhouse

July 25

Hvordan man tillægger en hegnspæl T en Birdhouse

Metal hegn T indlæg bruges typisk til utilitaristiske tråd hegn omkring haven områder. Metalstang har en flad front med et andet stykke metal kører ned vinkelret på forsiden, bagsiden giver stillingen en T-form. Disse indlæg gør en robust støtte til en birdhouse, uanset om du bruger post kun til dette formål eller hænge birdhouse på en eksisterende T-post hegn. Wire huller kører ned på længden af stillingen giver en enkel birdhouse montering løsning.

Instruktioner

•Measure afstanden mellem de to øverste wire huller på stillingen ved hjælp af et målebånd. Hullerne sat to inches fra hinanden på de fleste, men ikke alle, T-post designs.

•Indstil birdhouse på dit arbejdsoverflade med bagsiden opad. Markere tilbage midt i huset med to prikker, den ene over den anden. Placer prikkerne i samme afstand fra hinanden som de øverste to huller på T-post.

•Drill 1/4-inch hul gennem hver af de markerede prikker på bagsiden af birdhouse ved hjælp af en boremaskine.

•Klippe en 12-tommer længde af galvaniseret wire. Passere enden af wiren gennem det øverste hul og ind i birdhouse. Passere ende af wiren gennem hullet nederst, så begge ender af wiren er på ydersiden af birdhouse.

•Kom enderne af ledningen gennem hullerne i T-post. Sno enderne sammen sikkert på bagsiden af stillingen så birdhouse sidder stramt mod stillingen. Trim off eller tape ender af wiren, så de ikke stikke eller snag forbipasserende eller fuglene.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com