Hvad er de tre dele af maleriet?

May 10

Hvad er de tre dele af maleriet?

Male et værelse er udført i trin og efter hver trin omhyggeligt sikrer den bedste kvalitet finish. Slibning, grunding og maling er de tre trin. Slibning fjerner den gamle maling eller nogen buler i væggene. Priming forbereder sig på overfladen. Maleri sker ofte i flere lag, afhængigt af den ønskede tykkelse, tekstur og farve. Arbejdsområdet bør være velventileret.

Slibning

Slibning er gjort ved hjælp af sandpapir. Sandpapir er en ru, slibende materiale, der anvendes til at fjerne gamle maling og mangler den overflade, der vil blive malet. For eksempel, hvis de gamle vægge blev sort og hvid maling blev brugt til at male over det, vil sort sandsynligvis vise gennem. Slibning fjerner den gamle maling og kan bruges til at udjævne knob eller bump i overfladen.

Priming

Primer er en base eller neutral maling, der er anvendt før den farvede maling er tilføjet. Primer er brugt til at forberede væggene. Male obligationer godt med primer og resulterer i en bedre kvalitet maling job. Primer kan også bruges til at udfylde huller eller revner i en væg. Flere lag af primer kan være nødvendigt for meget ru overflader.

Maleri

Med overfladen ordentligt forberedt, er det tid til at male. Maleriet er primært udført med børster. Pensler kan være ruller samt; for større værelser bruges ruller ofte. Pensler anvendes til områder, der kræver mere detaljeret.

Yderligere frakker

Flere lag af maling anvendes ofte. De mere frakker, mere sand vil farven være. Tillad altid den første frakke til tørre fuldt ud før anvender yderligere frakker.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com