Hvordan at ramme en pyramide Hip tag

January 7

Et hofte tag har fire skrå sider, i modsætning til en gavl tag, der er formet som et telt og har kun to sider. En pyramide hip tag er bygget på en firkantet bygning med fire trekantede sider, der mødes i et punkt på toppen. En pyramide hip tag adskiller sig fra mere almindelige hip tagene, der er bygget oven på rektangulære bygninger, fordi det har ingen ridge stråle, kun et punkt.

Instruktioner

•Pick pitch tag du bygger. Banen er antallet af lodrette inches, at et tag ned over span af 12 vandrette inches. En 45-graders tag har en 12/12 pitch, fordi det falder 12 lodret inches over 12 vandrette inches. Hældning på taget bestemmer længden af hip spær, du ønsker, hvilket er fire hjørne spær, der definerer hjørner af taget.

•Klippe fire hip spær på en 45 graders vinkel til et 12/12 pitch tag. Skære fuglens munden på bunden af hip spær. En fugl mund er hak i bunden af et spær, der passer over toppen af væggen.

•Installer to modsatte hip spær til magert mod hinanden og udvide til diagonalt modsatte hjørner af taget. Sikre to hip spær ved sømning dem sammen i enderne top og sømning dem til toppen af væggen i bunden ender. Bruge 3 1/2 tommer lange negle.

•Installer det andet par af hip spær til butt op mod den øverste fælles for de to første hip spær. De anden to hver skal skæres 3/4 tomme kortere til at rumme for tykkelsen af de to første hip spær som de er hælder.

•Installer resten af spær at udvide fra siderne af hip spær ned til toppen af væggene. I modsætning til hip spær, resten af spær er installeret på en 90-graders vinkel til væggene.

Resultatet, hvis du ser på det fra oven, er en central X dannet af fire hip spær med fyldstof spær strækker sig fra hip spær på en 45-graders vinkel fra hip spær og en 90-graders vinkel fra væggen hvor de er knyttet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com