Hvordan til at iscenesætte et soveværelse

June 1

Formålet med iscenesættelse et hjem er at gøre det ser mere ønskeligt, at potentielle købere, og master soveværelset er en af de vigtigste rum til dem på udkig efter et nyt hjem. Plads, æstetik og flytte ind parathed er blandt de top overvejelser for købere – alle disse kan forbedres med iscenesættelse. Medmindre dit soveværelse er i dårlig reparation, er iscenesættelse en billig proces. I sit interview med "forbrugerrapporter" magasin siger professionel stager Barb Schwarz, at hovedbestanddelen af iscenesættelse ikke er penge. Du kan effektivt iscenesætte din master soveværelse med lidt mere end kreativitet og organisation.

Instruktioner

•Fjern alle rod, personlige souvenirs og unødvendige ting fra rummet. Dette omfatter familiebilleder, samleobjekter, projekter og endda tv. Etape din master soveværelse med lidt mere end en seng, natbord, en kommode og et par velplacerede tilbehør til at gøre det synes større og mere fredelig.

•Organiser skabet. Eksperter fra iscenesættelse Bug hjemmeside anbefaler at fjerne 80 procent af elementerne i dit skab. Pakke væk out-of-season tøj og fjerne kasser eller diverse genstande at optage værdifuld plads. Arrangere de resterende elementer pænt; Fold elementer tilbage på hylderne og hænge tøj af farve og type på matchende bøjler. Støv og vakuum skabet og hænge cedertræ blokke til at opfriske det.

•Tag spindelvæv, vaske vægge og vindue behandlinger, vakuum og damp rense tæppet eller moppe gulvet. Vaske vinduer. Hver tomme af rummet bør være pletfri for iscenesættelse.

•Paint over lyst eller utraditionelle farver. Bruge neutrale nuancer af beige, hvid eller creme til at lysne og visuelt forstørre rummet og appellerer til det største antal potentielle købere.

•Få eller udskifte noget, der er brudt eller beskadiget og færdige ufuldstændige projekter. Nu er det tid til at lave hul i tæppet, erstatter revnet rude og er færdig med at sætte kronen støbning.

•Arrange møbler til at maksimere rummets funktioner. Hvis dit soveværelse har en fantastisk udsigt, placere sengen så udsigten kan nydes, mens om fastsættelse eller arrangere en hyggelig læsning krog i en ubrugt alkove.

•Kontrollér sengen med dine smukkeste ark og belægninger. Købe nye, hvis din gamle er falmet og slidt. Drej ned ark at gøre sengen ser indbydende.

•Sæt friske pærer i lamper. Et veloplyst lokale ser større og mere indbydende. En udbrændt pære er en lille ting, men kan overlade potentielle købere gad vide hvad andre opgaver til vedligeholdelse er ikke bliver taget hånd om.

•Medtagelse én eller to sidste hånd at gøre rummet ser hyggelige, såsom en pæn morgenmad bakke tilbage på sengen, en buket blomster på en kommode eller en klassisk læder-bundet bog om åben på natbordet.

Tips & advarsler

  • Hold et dampstrygejern 2 eller 3 inches over tæppe til kvikke op knust tæppe bunke. Pas på ikke at lade strygejernet touch tæppe fibre.
  • Bruge de samme trin til at forberede en forbindende badeværelse; declutter og rengøre. Point du optjener med potentielle købere ved at have en fabelagtig soveværelse mistes, hvis de går ind i en beskidt mester bad.
  • Holde eventuelle illustrationer eller tilbehør så enkel som muligt. Undgå alt, der er alt for feminin eller for maskulin, såsom blomstermotiver mønstre eller sport temaer.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com