Hurtigst voksende skygge buske

July 26

Hurtigst voksende skygge buske

Ingen haven er komplet uden en skygge busk eller to til at slappe af under på en varm sommerdag. Plantning nogle attraktive hurtigtvoksende sorter vil hjælpe med at få du og din familie ud i haven før.

Bambus

Bambus vokser op til 3 fødder pr. dag. Det grene til at blive en stor skygge busk og modellen plante, der også tilbyder en attraktiv skærmen. Bambus er en flerårig stedsegrøn, så det vil holde sin løv og farve året rundt, og vokser i skyggefulde og solrige steder.

Pittosporum

Pittosporums (cheesewoods) fungerer godt som let-at-sveske hække. De tilbyder stor skygge, med nogle vokser op til 18 fod høje. Med en overflod af sorter er det muligt at finde en for hvert miljø.

Voks Myrtle

Denne Busk er hjemmehørende i Amerika. Det er en evergreen, der er tilpasset et stort udvalg af produktionsbetingelserne og miljøer. Voks myrtle vokser til 12 til 15 fod høj og kræver nogle beskæring til at holde det ser kompakt og ryddeligt.

Oleander

Nerier er attraktive stedsegrønne buske, der blomstrer April-maj. De er tolerant over for salt betingelser, men vil dø i isvinteren betingelser. En typisk oleander bliver hurtigt vokse til omkring 10 til 15 fod høj og tilbyder masser af skygge. Vær forsigtig, men--oleander buske er giftige.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com