Sådan installeres en over jorden Pool Sand Filter og pumpe

July 27

Sandfiltre er en forsøgt og sand metode til rensning af vand i en over jorden pool. De pille op snavs partikler mellem 20 og 100 mikrometer (afhængigt af sand bruges). Bortset fra sand filter evne til at holde vandet rent, er rense filteret sand lige så nemt som udfører en efterdønningerne. Over tid, som sand mister sin filtrering evne, vil sandet har at blive erstattet. Heldigvis, udskiftning af sand i en sand filter har kun gøres én gang hvert syvende år.

Instruktioner

•Indstil den sand filter og pumpe på en fast base på plant underlag nær over jorden pool. Der er interne bevægelige dele i en pumpe filter, så det er bydende nødvendigt, at du placerer det på en stabil jord. Ud over en fast base på plant underlag, skal området have god dræning, så pumpen ikke vil blive siddende i vand.

•Tilføj sand til filteret efter du har valgt den rigtige placering. Afhængigt af størrelsen af filteret kan du nødt til at tilføje overalt fra 150 til 700 lbs. af sand. Det er klogt at have det i en permanent placering først. Sandfiltre kræver pool-grade sand. Tjek din producentens instruktionsbog for at afgøre, hvor meget sand at tilføje.

•Sæt pumpe sand filter boliger. Pumpens decharge (hvor vandet efterlader pumpen og træder filteret) skal være tilsluttet indløb på filteret sand. Fordi sand filter filtration system virker oppefra og ned, skal du tilslutte en slange fra pumpen decharge (placeret tæt på jorden) til sand filter indtagelse (placeret i toppen af filteret). Hvis din slange er clamp-on-type, skal du placere den åbne ende af slangen i varmt vand i ca. fem sekunder til at gøre det mere smidige og lettere at anbringe til både indsugnings- og decharge.

•Tilslut et pool slange fra sandet filtrere decharge til pool indløb og Tilslut en anden slange fra pool hulske til pumpe indtag. Hvis din over jorden pool har en vigtigste drain, skal slangen fra de vigtigste afløb også tilsluttes pumpeindgangen. Du skal bruge en montering, der giver mulighed for både vandkilder til tragt i pumpen.

•Åbn luft sikkerhedsventil til at tillade luft fanget i den sand filter at flygte.

•Plug i pool pumpe og slå filteret. Når vandet sprøjter ud af open air frigivelse ventil, lukke ventilen.

Tips & advarsler

  • Nogle producenter anbefaler fylde halvdelen af den sand tank med vand før du tilføjer sandet. Vandet giver en pude og hjælper med at beskytte filterets underdrain laterals, (som støtter vægten af sandet) fra for meget chok.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com