Sådan Care for Lucy Red Rose af Sharon træ

July 28

Sådan Care for Lucy Red Rose af Sharon træ

Lucy rød Althea er en busk sort fra familien rose af Sharon. Planten kan dyrkes som en understory træ eller en busk. Ligesom mange rose af Sharon planter er Lucy rød Althea en solid Katost hibiscus. Planterne bære pink eller røde blomster med dobbelt blade fra forår til efterår. I efteråret ændrer plantens blade farve og slip. Lucy Red vil vokse godt i zoner 5b gennem 9b, hvor de har langsom vækst og er moderat tørke tolerant.

Instruktioner

•Forbered et sted at plante Lucy Red i en delvist skyggefuldt område. Træet vil tolerere en bred vifte af jord, fra tunge ler til tunge sand, men er godt i en lerede, økologisk jord.

•Break op af jorden til en dybde af 12 inches med en spade. Pas på ikke at beskadige rødderne af nogen nærliggende træer. Spredes kompost over jorden med en hastighed på 3 cubic yards pr 1000 kvadratfod. Bland ændringsforslagene i jorden med en rake. Lucy Red vil undgå problemer som blad drop, hvis det er vokset i en næringsrig økologisk jord, der bevarer fugt. Blad drop sker når fugten i jorden svinger i ekstrem grad.

•Åbn plantning hul i jorden, der er dobbelt så bred som Lucy rød Rose af Sharon rodklump. Ikke plante træet for dybt. Sæt toppen af rodklumpen på linjen med jord. Placer træet i plantning hul og udfylde resten af hullet med jorden.

•Dæk træets rod bold med en 3-tommer lag af muld. Trække muld fra stammen af træet i en 3-tomme cirkel. Barkflis vil hjælpe med at holde fugten i jorden fra svingende.

•Kapacitet træ indtil jorden er så fugtigt som en opvredet ud svamp. Lucy rød Althea Rose af Sharon skal ikke vandes efter dette punkt. For meget vand kan også forårsage blad drop.

•Prune Lucy rød Rose af Sharon i slutningen af vinteren til at styre størrelsen. Træet blomstrer fra ny vækst.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com