Sådan fjernes Under rullesten rendestenen Cover

July 28

Fjerne under rullesten rendestenen dækker kan være noget af en virksomhed eller en tur i parken. Om rendestenen covers er skruet ned, naglet eller blot monteret nedenunder helvedesild, og uanset om dækslet til tagrenden er snapped, skruet i rendestenen eller lægger over rendestenen, er faktorer, der bestemmer, hvor vanskeligt job vil være. Derudover smelter asfalt i asfalt helvedesild i varmen, som kan gøre helvedesild meget svært, hvis ikke umuligt, at løfte og få under fjerne en tagrende dækning. Alligevel er det vigtigt at fjerne under rullesten rendestenen dækker, uanset hvor vanskeligt, da ikke gør det kan resultere i vandskader til indre af et hus, når tagrender bliver tilstoppet med snavs.

Instruktioner

•Fyld værktøjet bælte med de nødvendige værktøjer og bære den. Sætte på din arbejdshandsker.

•Udvide filtypenavnet stigen over toppen af taget, således at stabilisator bar hviler på toppen af taget, hvis det er muligt. Hvis det ikke er muligt at bruge en forlængelse stigen, åbne en A-frame stige ved siden af rendestenen og kanten af taget.

•Climb stigen og afgøre, om taget er flad nok for dig at sidde på og arbejde eller hvis du kommer til at arbejde fra stigen. Klatre op på taget, hvis arbejdssituation tillader det; ellers fortsætte arbejdet fra stigen.

•Brug flat bar eller din hånd til forsigtigt lift shingles uden at rive dem, og kontrollere, hvis tagrenden covers er skruet, naglet eller gled ind i sted. Bestemme hvordan gutter dækker er knyttet til tagrenden, selv: vrissede, skruet (naglet) eller lagt over toppen af tagrenden.

•Undo snapped rendestenen covers af grådige dækning i nærheden af hvor det er fastgjort til tagrenden, og med en hurtig bevægelse, der er nede og væk fra hvor det er fastgjort, unsnap dækslet. Glide dækslet gutter fra nedenunder rullesten og gemme det i rendestenen, hvor det var engang fastgjort eller kaste den til jorden.

•Brug søm klo del af flat bar at komme under negle, der sikre rendestenen dækning under helvedesild. Bruge en flad spids eller cross tip skruetrækker til at fortryde skruer, der sikring af rendestenen dækker under helvedesild.

•Løsn rendestenen covers, der er knyttet til tagrenden med skruer. Klo ud søm anvendes til at fastgøre rendestenen cover til tagrenden.

•Lift helvedesild og pull ud af rendestenen covers, der i stedet blot bruge vægten af helvedesild. Er færdig med at fjerne dækslet gutter fra toppen af rendestenen og placere den i rendestenen til øjeblikkelig udskiftning eller kaste den til jorden til senere udskiftning eller bortskaffelse.

•Brug hammer eller en af de skruetrækkere til at fjerne rendestenen søm eller skruer, der Fastgør rendestenen fascia board eller hvad der ellers tagrenden er knyttet, når det er nødvendigt at støtte gutter fra huset og helvedesild til bedre rækkevidde en tagrende dækning. Straks igen skrue eller re nail rendestenen, når du har fjernet under rullesten rendestenen dækker.

•Brug tin snips eller konstruktion Sakse til at skære væk plast eller metal rendestenen dæksler, der ikke kan fjernes uden at rive helvedesild så meget at de skal udskiftes.

Tips & advarsler

  • Arbejde fra taget hvis det er muligt, fordi det er nemmere og hurtigere end at arbejde fra en stige.
  • Hvis udskiftning rendestenen dækker hurtigt efter at fjerne dem, skal du gemme dem i rendestenen fra som de blev taget eller på taget lige over hvor de blev fjernet.
  • Virker ikke på taget medmindre du er helt i stand hertil, herunder på dets kant. Fyld med tjære nogen huller forårsaget ved at fjerne gutter dækker, og Erstat alle helvedesild, der er blevet beskadiget under fjernelse af rendestenen dækker.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com