Ideer til en Harley Davidson vægmaleri i badeværelset

February 16

Et vægmaleri er en kreativ og iøjnefaldende måde at arbejde din personlighed ind i dit hjem design. Hvis et vægmaleri er alt for dramatisk til din stue og ikke god nok til dit soveværelse, ikke udelukke badeværelset. I enten master eller gæstebadeværelse, kan du designe et vægmaleri af enhver størrelse til at fremvise din entusiasme for Harley Davidson motorcykler.

Open Road

For at genskabe de brede vistas minder om ridning din Harley langs en åben highway, designe en vægmaleri, der inkorporerer en motorvej landskab. Arbejde med din vægmaleri kunstner til at designe et billede, der indeholder åbne landevej og naturskønne funktioner hele vejen rundt. Du kan vælge en bestemt strækning af vej, du har rejst dig selv og især nød og arbejde fra fotografier til at genskabe det på dit badeværelse vægge. Som en ekstra fordel, kan en mesterlig vægmaleri kunstner oprette et landskab med rette perspektiv, så dit badeværelse synes mere rummelige.

Fokusere på detaljerne

Hvis du alt om håndværk og klassiske styling af Harley Davidson cykel, kan du foretrækker en mere close-up tilgang til din vægmaleri. Tage en række fotos af din cykel, varierende din vinkler og fokuserer på dele med interessante former og linjer. Brug billeder som inspiration for din vægmaleri sammensætning. For en stiliseret look, lege med linjer og farver indtil du finder en interessant effekt. Hvis du foretrækker en repræsentations vægmaleri, der er lettere at identificere, holde farverne realistisk. For en sofistikeret effekt, gøre vægmaleri i kun en eller to farver og indarbejde dem i badeværelset andetsteds med sengetøj, flisebelægning eller tilbehør.

Færdige indstillinger

Hvis du er på et budget og er korte på kunstnerisk talent, er det muligt at købe en færdiglavet vægmaleri, som du anbringer blot til din væg. Med Harley Davidson kultstatus er det ingen overraskelse, at forskellige tapet og decal selskaber tilbyder billeder af de legendariske cykler. Kalkmalerier varierer i størrelse, fra tre til ni fod over. Typisk, de kommer på selvklæbende papir, i flere paneler for nem anvendelse. Forvent at bruge et par timer på at installere en vægmaleri, især en større en.

Usædvanlige muligheder

For en virkelig iøjnefaldende badeværelse, kan finde kreative måder at integrere din kærlighed til Harleys i indretningen. Harley Davidson logo er relativt let at reproducere i paint. Simpelthen sprænge et billede af logoet og montere den på karton til at oprette en stencil. Sætte en udvidet logo på dine vægge til et levende pop-art look. Lad den udvide fra den ene væg til den anden eller fra væg til loft for en endnu mere dynamisk virkning. Hvis du kan lide sjov, tage din vægmaleri i tre dimensioner af maleri fra et frontalt synspunkt og monterer en reel reflektor til væggen som sin forlygte.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com