Hvordan man dyrker Citrus i køkkenet

July 30

Hvordan man dyrker Citrus i køkkenet

Citrus planter kan vokse til store træer over 20 fod høj men også gøre gode container-dyrkes indendørs planter omkring 3 til 4 fod høje. De kræver varme temperaturer og en solrig plet tæt på en syd - eller vestvendt vindue. Indendørs producerer citrus planter duftende blomster og endda spiselige frugter. Kumquats, calamondin appelsiner, Meyer citroner og Persisk limes er blandt de mest tilbøjelige til at vokse med succes indendørs citrus arter.

Instruktioner

•Sæt dine potteplanter citrus plante i det lyseste tilgængelige sted i dit køkken, ideelt hvor den modtager mindst fem timers solskin pr. dag. Læg det på et fad af fugtigt grus til at opretholde lokale luftfugtighed. Drej potten hver uge, så planten vokser jævnt.

•Kapacitet citrusfrugt når den øverste tomme af sin jord er helt tør. Anvende nok vand til at helt blød i jorden og begynde at løbe ud i hullet i bunden af beholderen. Tillad alle overskydende vand kan løbe væk. Hyppigere vanding når citrus blomstring eller forsynet med små frugter.

•Fertilize din citrus plante tre gange om året i vinter, juni og August, ved hjælp af en sur gødning rig på kvælstof eller et produkt formuleret specielt til citrus planter.

•Spray blade jævnligt med vand til at vaske væk snavs og kontrol spider mider. Behandle enhver insekt skadedyrsangreb med et insekticid spray sæbe.

•Sæt din citrus plante udendørs i et solrigt og beskyttet sted i løbet af sommeren. At flytte gradvis, øge tid brugt udendørs med en time om dagen, for at forhindre blad drop eller solskoldning. Flytte den tilbage indendørs efterhånden før minimum temperaturerne falder til under 50 grader Fahrenheit.

Tips & advarsler

  • Befrugte din citrus blomster manuelt ved at overføre pollen mellem blomster med en pensel. Holde planter ud af kolde kladder og varme stråler af luft fra varmeapparater, da disse forårsager blade og frugt drop.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com