Det sænker pH i svømmebassiner?

July 30

Det sænker pH i svømmebassiner?

PH-værdien af pool vandet har tendens til at stige, fordi sved og chlorering øge pH-niveauer. Men hvis vandet i din pool er for basisk, effektivt dræbe ikke bakterier, klor, dit vand vil blive overskyet, skalaer kan danne og svømmere vil bemærke hud- og øjenirritation. De fleste mennesker bruger syrer til at sænke pH i bassinvandet.

Ideel pH niveau

Svømmebassiner kan opretholdes på et pH mellem 7,2 og 7,8, Ifølge Centers for Disease Control og forebyggelse. Denne svagt basisk pH niveau minder pH-niveau i en svømmer krop, så svømmere ikke vil opleve for meget hud- og øjenirritation. Derudover dræber klor effektivt bakterier i dette pH interval, at holde poolen sikker og forhindre svømmere fra at blive syg.

Sænke pH niveauer

Du kan sænke pH-niveau i en swimmingpool ved at tilføje syre. De fleste mennesker bruger kornede syre, som natrium bisulfate, en syre salt eller flydende syre, såsom saltsyre. Kornede syre er lettere for at håndtere end saltsyre, som kræver handsker og sikkerhed goggles. Evakuere alle svømmere før du tilføjer syre, som kan forårsage forbrændinger. Blande syre i en plastik spand før du føjer til puljen og altid tilføje syre til vand. Ikke tilføje vand til syre, som forårsager sprøjt. Hæld spanden af fortyndet syre i den dybe ende, og teste vandet efter fire timer.

Test pH-niveauer

Du skal teste pH-niveauer i din pool hver dag. Derudover test pH niveauer efter tilsætning af kemikalier for at forøge eller formindske pH-niveau i vandet for at kontrollere, at pH-niveau er ændret. Test pH niveauer ved at tilføje en farvet reagens til et udsnit af bassinvandet og matchende resulterende farven til en farve strimmel. Du kan også bruge teststrimler til at teste pool pH, men farvede reagenser er mere effektiv.

Advarsel

Svømmere vil også være ubehageligt, hvis pH-niveauet er for lavt, hvilket betyder bassinvandet er for syreholdigt. Bassinvandet, thats for sure vil skade pool udstyr, forværres pool overflader, tænde vandet grumset, beskadige badetøj og give svømmere øjenirritation, hudirritation og hårtab. Hvis det er nødvendigt, kan du øge swimming pool vand pH opløse soda ash i vand og føje det til puljen. Lidt surt vand vil naturligvis også blive mere basisk med tiden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com