Sådan erstatte en ældre termostat

October 29

Sådan erstatte en ældre termostat

Udskiftning af en ældre termostat er et projekt, som en gennemsnitlig person kan gøre i ca 30 minutter eller mindre. Dial typen termostater, er ikke så effektiv som de nye digitale modeller. Du kan også programmere de nye digitale termostater til at ændre den husstand temperatur på bestemte tidspunkter i løbet af dagen. For eksempel, kan du programmere termostaten til at tænde for varmen, når du går i seng, og så for at tænde for varmen op igen kort tid før det er tid for dig at få.

Instruktioner

•Drej sluk til opvarmning og afkøling enhed på boksen breaker. Label breaker med en markør og afdækningstape til at forhindre nogen i at han magt, mens du arbejder på det.

•Fjern den eksisterende termostat fra montering base. Label ledningerne at bemærke den ordentlig forbindelse med markør og malertape. Frakoble ledningerne fra den eksisterende termostat med en skruetrækker.

•Tag monteringsbeslag til gamle termostaten med en skruetrækker. Placer den nye termostat beslag på væggen i den position, du ønsker at installere det. Markere hullerne med markøren. Fjerne monteringsholderen og bore huller ved hjælp af en boremaskine og den lille borehoved.

•Sæt skruen ankre der fulgte med termostat kit ind i væggen. Placer den nye beslag på væggen og installere skruerne med en skruetrækker. Tilslut ledningerne til de nye termostat ifølge de markeringer, du har lavet når du tager dem fra den gamle enhed.

•Sæt den nye termostat til montering beslag og fastgør eller skub det på plads. Programmere termostaten efter producentens anvisninger.

Tips & advarsler

  • Forsøg ikke at fuldføre dette projekt, før du slukke for strømmen på boksen breaker.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com