Hvordan at slippe af en kloak lugt i vandvarmeren kanalerne

July 31

Når du først tænde din vandvarmer efter flere måneders ikke bruger det, er det normalt at lugte en muggen lugt eller en lille brændende lugt. Andre dufter, men som spildevand, er ikke en normal lugt til dit varmesystem og skal elimineres. Ved at indsnævre kilden til lugten, kan du sørge for, at lugten ikke rejse overalt i dit hjem ved hjælp af opvarmningsanlægget ventilationskanaler og kanalen arbejde.

Instruktioner

•Ændr eller rengøre din ovn filter. Udskiftelige filtre kan ikke renses, men permanent filtre kan. Spray permanent filteret med en blanding af hvid eddike og vand til at nedbryde snavs og deodorize filteret. Tillad filteret tørre grundigt inden batteriet isættes igen.

•Drej på ovnen og lad den køre i et par minutter til at afgøre, om rengøring og udskiftning af filter løst lugten. Hvis lugten er stadig til stede, skal du udelukke andre kilder til kloak lugt.

•Undersøg omkring dræn, vandhaner og toiletter i resten af huset med ovnen ud. Uanset om din husstand er på en kommunale kloaksystem eller en septiktank, kan lækager i enten system frigive gasser, der kan blive opfanget af dit varmesystem og rundsendt i hele hjemmet. Hvis du bemærker en kloak lugt omkring disse placeringer, skal du kontakte en blikkenslager for at løse kilden til lækagen.

•Planlæg en rengøring af den hele kanalsystemet på din ovn, hvis du ikke kan finde andre kilder til kloak lugt. Mens teknikeren er der, bede ham om at kontrollere for lækager. Utætheder i kanalen arbejde kan drage lugter af andre områder og trække dem ind i den hele ovn-system.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com