Vindue belægninger at undgå kladder

June 3

Installation af windows, storm er den mest almindelige måde at forhindre kolde udkast fra invaderer dit hjem. Det er også dyrt. Hvis nye vinduer ikke er i dit budget, kan du stadig sætte en stopper for invaderende kladder med vindue belægninger. Nogle af disse belægninger holde den kolde ud og varmen i. I sommermånederne gør de det stik modsatte, som giver dig året rundt beskyttelse fra elementerne.

Fleksibel vindue belægninger

Bruge fleksibel vindue belægninger til en billig måde at forsegle utætte vindue områder. Disse belægninger er lavet af gennemsigtig plast. At installere dem simpelthen tape dækken over vinduet. Placer båndet, så det er delvist på plast og delvist på vinduet kabinettet. Installere dækken lige før vintersæsonen ankommer. Om sommeren tag dækken ved at fjerne tapen.

Plast vindue belægninger vil hjælpe dig med at spare penge på din varmeregning. De vil holde varm luft inde. Der er dog flere ulemper. Du skal muligvis til at skrubbe tape rester fra vindueskarmen efter fjernelse, og båndet kan komme løs og oprette stier til kold luft til at sive ind. Og de mindsker snarere end at tilføje til dit værelse indretning.

Udkast til propper

Køb vindue udkast propper fra din lokale hjem forbedring butik. Udkast til propper sidder bare inde i bunden af vinduet og på toppen af vindueskarmen. De forhindrer kold luft i at trænge ind og varm luft fra at flygte. For at installere blot sted fyldet fyldt vagt langs vindueskarmen, og skub det tilbage mod vinduet.

Gør dit eget udkast til propper til at matche temaet dekoration af rummet. Bruge en tykkere materiale såsom fløjlsbukser eller polstring stof. Måle bredden af dit vindue og gøre en cylinder form pude i denne længde. Puden bør være stor nok til at tilstrækkeligt blokere hullet mellem vindue sæl og i bunden af vinduet. Stuff pude med polyfill og et par små klipper. Polyfill vil blokere og absorbere udkast, mens klipperne hjælpe holde udkast prop på plads.

Isoleret belægninger

Installere isoleret nuancer og gardiner til at hjælpe med at holde kold udkast fra indtastning. Disse vindue behandlinger er specielt fremstillet til at holde den indvendige temperatur stabil samtidig med at blokere ud af ekstern varme eller kulde. Tunge gardiner kan hjælpe med at blokere enhver lille kladder, der formår at få. Bedst af alt, vinduet behandlinger kommer i mange forskellige stilarter og farver. Det store udvalg gør det nemt for dig at udarbejde bevis hvert vindue i dit hjem.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com