Udsmykning et stort rum & tilstødende køkken krog

January 1

Udsmykning et stort rum & tilstødende køkken krog

Udsmykning tilstødende værelser kan nogle gange være en udfordring. Det kan være vanskeligt at løse de individuelle behov af værelserne samtidig stadig holde dem synkroniseret. For at gøre indretningen arbejde, er det vigtigt at flette værelser uden udseendet og fornemmelsen af en af parterne bliver ofret.

Instruktioner

•Kontroller både det store rum og køkkenet nook er hyggelige og indbydende. Oprette et knudepunkt i det store rum, overfor køkkenet nook. Dette giver dem i køkkenet et godt udsyn. Bruge en TV, pejs eller store kunstværk som omdrejningspunkt.

•Kombiner træ og metal møbler stilarter i hele køkkenet nook og det store rum. Vælge en lys-farvet træ korn at holde køkkenet nook åben og lys til de vigtigste møbler tema, tilføje smedejern stykker som dekorative elementer og tilbehør. Hynder og andre tekstiler skal forblive blød og behagelig, såsom bomuld og linned, at undgå at gøre værelserne alt for formelle.

•Træk den samme udsmykning farver i hele det store rum og ind i køkkenet nook. Husk at køkken krog er et mindre område, så vælg din udsmykning farver med omtanke. Undgå alt for mørke eller lyse farver for de vigtigste farver som grå, navy blå eller Rosa. Gennemføre blege farver til en varm, åben følelse.

•Sæt Brikse et par inches væk fra væggene til at gøre store rummet synes større. Angiv køkkenbordet i nærheden af et vindue for at give mulighed for masser af lys.

•Tilføj væg sconces og vedhæng lys for lysstyrke. Vælge lys med individuelle parametre, så du kan justere mængden af lys i rummet til din præference.

•Utilize lys, luftige gardiner for en luftig effekt i køkkenet nook. I det store rum, vælge en foret version af samme farve og stil af gardiner.

•Minimize kunstværker på væggene. Vælg i stedet en eller to store stykker af kunst til at vise. Mindre kunstværket er der, de mindre rodet rummet vil virke. Hvis du skal hænge flere stykker af kunst, gruppere dem sammen. Ryd væk rod og unødvendige ting. Med enhver størrelse værelse tager rod væk fra den vigtigste udsmykning tema.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com