Hvor hen til aktivere en eksisterende sikkerhedssystem

August 1

Et hjem invasion kan være en traumatisk oplevelse. Efter sådan en prøvelse, kunne være knust din følelse af sikkerhed i dit eget hjem. Hjælpe dig føle sig trygge ved at udnytte et sikkerhedssystem. Hvis du har for nylig købt en bolig, kan det have en eksisterende sikkerhedssystem. Chancerne er, dette system ikke er overvåges; Det er ikke "aktive." Et par enkle trin kan få dette system online.

Instruktioner

•Locate alarmsystem panel og kontrol for at sikre det har magt. Det er typisk i nærheden af hoveddøren; Det kan være i et soveværelse. Tryk på et par knapper og søger lys. Hvis du hører lyde eller se knapperne lys, har dit system magten. Hvis det ikke har magt, gå videre til trin 2. Hvis det har magt, skal du fortsætte til trin 3.

•Strøm op dit alarmsystem. Mange gange vil tidligere ejere af et alarmsystem magten det ned før sælge deres hjem. Hvis dette er tilfældet, skal du finde alarmsystem power station. Dette er typisk installeret i en kælder eller krybekælder. Det bør være i en boks magen til billedet vises i referencer 3. For at genoprette magten, skal du tilslutte stikkontakten tilbage i stikkontakten, når panelet er placeret.

•Retrieve panelet alarm's registreringskode og Bemærk mærket af alarmsystemet. Dette nummer er normalt placeret i bunden af din alarm panel. Mærke af alarmsystemet kan noteres på forsiden af panelet eller i nærheden af registreringsnummeret. Se referencer 3 for vejledning. Mærker omfatter DSC magt 1616 eller GE Caddx.

•Vælg en alarmmonitor. Du kan vælge en lokal virksomhed fra dit område eller et nationalt baseret alarm selskab, som ADT eller Broadview sikkerhed. Gøre din beslutning baseret på tjenester, der tilbydes og satserne for virksomheden.

•Opkald vagtselskab af dit valg. Relæ, som du vil aktivere dit system. Du skal sandsynligvis Fortæl dem alarmsystem registreringskode samt mærke af systemet. Følg andre instrukser (f.eks betalingsoplysninger og alarm kode oplysninger).

•Arm og frakoble dit system. Når du har videresendt alle oplysninger til vagtselskab, vil du sandsynligvis blive givet en aktiveringskode til dit system. Brug denne kode til arm og frakoble dit system. Simpelthen punch i antallet og tryk på "arm" eller "afvæbne" (eller lignende sprog). Teste systemet før paaberaabe sig det. Ring firmaet sikkerhed for fejlfinding af problemer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com