Sådan skal du tage gummi Boot ud af et Toilet

August 2

Hvis du kan se vand bag toilettet eller på kanten af skålen, kan gummi boot kræve udskiftning. Mellem tanken og skålen er en gummipakning, der forhindrer vand fra siver ud omkring den flush ventil. Tage ud gummi boot på toilettet kræver nogle afmontering af toilettet for at få adgang til bagagerummet. Når du køber en erstatning, er det en god idé at købe nye tank bolte samt.

Instruktioner

•Twist vandforsyning ventil bag toilet med uret med din finger til at slukke for vandet til tank udfylde ventil. Tage tank låget af tanken og sæt den til side.

•Flush på toilettet så så meget vand som muligt til at løbe igennem den flush ventil. Opsuge den resterende vand i toilet tank, ved hjælp af håndklæde.

•Løsn vandforsyning linje fra udfylde ventil tråde under vandtanken. Placer en topnøgle på en tank bolt nødder nedenfor vandtanken og drej tank bolt med en stor flad-head skruetrækker inde i tanken. Gentag for de andre tank bolt.

•Lift toilet tank off toiletkummen og Placer det op og ned på gulvet. Tag den gamle gummi boot fra bunden af flush ventilen. Du kan have til at arbejde omkring omkredsen af boot, trække det op som du går.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com