Hvor store er roser?

August 2

Hvor store er roser?

Baseret på fossile optegnelser rosen menes at have eksisteret i 35 millioner år. Rosa slægten numre over 150 arter og arter vises i Nordamerika og det sydlige Afrika. Rosa blev dyrket i Kina over 5000 år siden. Roser vækst vaner varierer, samt størrelse og form af blomster. Miniature roser, for eksempel har blomster størrelsen af et kvartal, mens nogle te roser blomstrer til næsten 5 inches tværs. Steg planter eller buske kan vokse til en vifte af størrelser og former.

Bush størrelse

Roser vokser fra 3 til 6 fod høj og bred. Der er dog undtagelser. Arter roses, eller vilde roser, kan kun vokse 3 fod høj, men de smide stokke, der er 6-8 fod lang. Stokke vokse vandret til jorden og vokse lodret stængler, der blomstrer. En bramble arter Roses kan være ganske uforståeligt.

Klatreroser

Roser klatre ikke på samme måde som clematis eller sweetpeas, som sejlgarn omkring et støttesystem. Roserne har ikke nogen måde at fastgøre sig til en støtte. De kan blive viklet ind i en høj busk og "klatre" bushen, fordi deres Stokke har torne, der krog på den varme grød. De fleste klatreroser skal være bundet til en robust støtte. Klatreroser vokse op til 15 fod eller højere.

Største Rose Bush

Den største rosenhæk siges at være placeret i Tombstone Arizona og er af sorten Lady banker, som blomstrer en gang om året. Det blev plantet i 1865 af Mary Gee bag hendes boarding house. Stammen har en omkreds på 12 fod og den spreder sig over 8.000 kvadratfod, ifølge Spokane Rose Society.

Miniature roser

Du har måske set, miniature 6-tommer høje steg buske sælges på blomsterbutikker med 1/2 til 1 tommer blomstrer. Nogle af disse planter vokser i sidste ende til 18-24 inches høj, mens et par sorter vil vokse ikke større end 6 inches høj. Når de plantes i haven eller i en container, vil blomsterne blomstre kontinuerligt gennem sommeren, med blomstrer i op til 1 tommer på tværs. Miniature roser ikke normalt blomstrer Hvornår mindre end 12 inches høj medmindre de er blevet tvunget ind i drivhuse.

Kæreste roser

Kæreste rosenknopper er omkring en tomme lang og åben til 1 1/2 til 2 inches lang, når den er fuldt blomstrede. De blomstre i klynger i enderne af Stokke. Blomsterne kan være stærkt duftende eller, for de fleste Blomsterhandler kæreste roses, kun svagt duftende.

Te roser

Disse hybrid roser var så navngivet, fordi de lugtede svagt som te. Blomsterne kan være 2 til 3 inches lang og op til 5 inches lang når den er fuldt åbne. I modsætning til lactuella og grandiflora, som er klynger af roser, vokser te roser en blomst i slutningen af en høj stilk.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com