Do 's og Don'ts for rengøring ulukkede hårdttræ

June 4

Fugemasse hjælper med at beskytte trægulve fra pletter, ridser og vand. Hvis gulvet ikke er forseglet, skal du tage særlige forholdsregler for at sikre det ikke blive beskadiget. Selv stadig, teste altid din rengøring løsning og processen på et lille område først at sørge for det vil ikke skade dine gulve. Følg do 's og don'ts for rengøring ulukkede trægulve.

Ikke vådt moppe

Våd opsamlingsoverførsel opsuger træ, som er et alvorligt problem for ulukkede hårdttræ, da den ikke har et lag af finish for at lukke sin porer og forhindre det i at slikke vandet. I stedet, vride ud moppen så meget som muligt, således at det er bare lidt fugtig. Brug den fugtige moppe til at rengøre gulvet bruger som lidt vand som muligt.

Rengør Spot

Spot rene pletter, så snart de opstår. Tætnet gulve vil opsuge pletter hurtigere end forseglede gulve, så altid tjekke dine gulve for pletter du ikke måske har bemærket. DUP pletten med en plet fjernelse løsning, der er sikkert for trægulve. Skyl altid gulvet med en fugtig klud og hånd tør det.

Ikke bære hæle

Høje hæle kan nemt skrabe trægulve. En 125-lb. person iført hæle udøver 2.000 lbs. pr. kvadrattomme af pres på gulvet. En høj hæl kan udøve 8.000 lbs. pr. kvadrattomme af pres, som kan bule og Skrab alle gulv. Tætnet gulve er mere modtagelige for ridser.

Brug træ rengøring løsninger

Træ rengøring løsninger er designet til at rense træ gulve uden at beskadige dem. De er også designet til at skylle væk nemt så at gulvene ikke har en glat og slimet rester på dem når de tørrer. Følg producentens anvisninger og ikke bruge mere sæbe end anbefalet. Dette vil ikke øge rengøring og det vil kun gøre gulvene sværere at skylle.

Beskyttelse af træ

Træffe forebyggende foranstaltninger ved at placere Dørmåtter nær alle dine hjem indgange og opfordrer gæsterne til at tørre deres sko eller selv tage dem ud. Små snavs og støv partikler kan skrabe dit trægulv. Dette er et særligt problem for ulukkede trægulve, der ikke er beskyttet med gulv finish. Undlad at bruge gulvmåtter, der er gummi bakket som dette kunne skade trægulve. Sted følte puder under møbler at forhindre ridser.

Støv træ

Støv ufærdige træ ofte. Dette vil forhindre træet i at få tørt snavs og støv indlejret i det. Brug en blød mikrofiberklud eller en meget blød børste. Aldrig brug stiff-strittede børster på ulukkede træ da de kun vil ridse det.

Ikke Steam Clean

Ikke steam clean ulukkede hårdttræ som processen vil presse for meget fugt i træet. Dette vil forårsage træet at tørre ud og spænde og warp, hvilket resulterer i knirkende og ulige bestyrelser.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com