Gør det selv lægge asfalt tagsten

February 4

Gør det selv lægge asfalt tagsten

Asfalt helvedesild er billig og pålidelig, hvilket gør dem en meget populær mulighed for foring hustage. De sidste en lang tid, er effektivt vejrbestandig og er forholdsvis let at reparere i tilfælde af skader. Hvis du har konstruktion erfaring, bør du kunne lægge asfalt fliser dig selv.

Forberedelse

Indsamle alle de værktøjer, du skal bruge, herunder arbejdshandsker, alle nødvendige tagmaterialer, en kridtstreg, sikkerhed linje for at arbejde på dit tag, en hammer, bløde såler sko og tagdækning cement. Vælg din helvedesild, baseret på det job, du behøver at gøre--tre-tab helvedesild er nogle af de mest almindelige og omkostningseffektive. Foranstaltning din udendørs plads så du vil vide, hvor mange fliser du vil har brug for, og Bestil dem alle i én batch.

Installere tagpap, også kendt som følte papir. Denne filt foring vil beskytte base af taget, mens du arbejder på det og give det et nødvendigt ekstra lag imprægnering efter installation af asfalt fliser. Du bør kunne hæfte eller obligation strimler af dette følte materiale ned, før du begynder at lægge helvedesild. Behandle dette lag af tagmateriale grundigt. Hvis det River eller tårer, det kan let forårsage en utæthed i taget og kan være vanskelige at reparere når du har lagt helvedesild. Reparere eventuelle flænger med patches, før du dække dem med helvedesild.

Æglæggende helvedesild

Tre-tab helvedesild kræver fire negle pr. rullesten, på regelmæssig punkter langs fanerne rullesten. Du kan bruge enten en sømpistol eller søm i hånden. Af hånd producerer de mest ensartede resultater, men et søm er pistol meget hurtigere. Først installere starteren strip på kanten af taget. Denne strimmel giver beskyttelse til træ på kanten af dit tag, og er normalt kun halvdelen en rullesten i bredden. Installere den første virkelige lag af helvedesild over det, udvide dem omkring 1/8 af en tomme over siden af taget. Anvende en lys lag af tagdækning tjære, så negle flise på plads under tar strip. Brug din kridtstreg for at sikre hver række er helt selv. Overlap hver række med ca 1 inch.

Hvis du lægge fliser i præcis den samme rækkefølge for hver række, du vil oprette små kanaler at vandet kan flyde ind i, så gør sikker der flisen ikke line op. Klip 6-tommer sektioner for at undgå enhver fortsatte linjer, som du lægge fliser. Mange mennesker også installere en ekstra mineral-flade tagmaterialer på dale hvor to sektioner af flise mødes for ekstra beskyttelse. Søm ned de ydre kanter af denne tagdækning dækning og bruge tagdækning cement langs alle kanter, og Vedhæft et andet lag.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com