Hvordan man dyrker en Cherry Tree fra en gren

August 4

Hvordan man dyrker en Cherry Tree fra en gren

Et hjem gartner kan udbrede en ny kirsebær træ ved hjælp af gren fra et gammelt træ. Denne proces kaldes luft lagdeling og involverer sårede en gren, så spiring rødder fra såret mens det stadig er knyttet til den overordnede træ. Forgreningen kan derefter adskilles og vil vokse uafhængigt. Det vil være en nøjagtig genetisk kopi af vifte af kirsebærtræ grenen kom fra og vil producere den samme type af frugt. Dette er en billig og enkel måde at øge antallet af træer producerer din foretrukne type af kirsebær.

Instruktioner

•Vælg den gren, du vil bruge til at vokse en ny kirsebærtræ. Det bør være omkring en halv tomme i diameter 12 til 18 inches ned fra den voksende spids.

•Klippe en ring af bark fra grenen omkring 12 til 18 inches fra tip i mellemrum mellem noder. Ringen skal være omkring dobbelt så bred som grenen er i diameter. Starte med to parallelle score omkring gren på den ønskede bredde og derefter skræl væk bark fra inde i ringen. Sørg for at skære hele vejen rundt grenen, så ingen bark er tilbage forbinder den vigtigste del af grenen til spidsen. Brug en skarp ren kniv for dette. Nye barberblade fungerer godt og er disponibel.

•Scrape væk den tynde sappy lag inden for ringen med kanten af vingen. Dette er det lag, der transporterer næringsstoffer og vand omkring den kirsebærtræ. Det ligger lige under barken på toppen af hårdttræ.

•Støvposens rodnet sammensatte på såret med en lille pensel. Rode forbindelser indeholder root væksthormoner og normalt en slags anti-svampe agent. De er tilgængelige i de fleste havecentre i form af pulver. Flydende form vil også arbejde, men det er sværere at anvende.

•Sno en håndfuld eller to af fugtig sphagnum mos omkring såret. Sørg for det er i fuld kontakt med filialen. Såret skal være helt dækket med omkring en tomme-tykke lag af mos på alle sider. Tykkere grene muligvis lidt mere mos.

•Sno fugtige bolden af moss med klar plast. Enhver type af klar plast vil arbejde. Klamrer wrap til opbevaring af mad, bobleplast eller endda en købmand taske skåret i halve, vil være fint, så længe du kan se igennem den.

•Tie fra toppen og bunden af plastic-indpakkede mos bold med twist ties lige over og lige under såret. Dette holder mos fast mod grenen og holder fugten inde.

•Sno plast i aluminiumsfolie til at blokere for solen. Direkte sol kan overophede mos bold.

•Kontrollér moss bolden efter en uge eller to at se hvis rødder danner inde i posen. Sørg for at erstatte folien, hvis det kræver mere tid. Grenen er klar til at skære fra det overordnede objekt, når rødderne har nået plasten og begynder at krølle rundt i Mos.

•Klippe gren lige under såret med sakse.

•Tag plast og mos fra den afhuggede gren. Såret bør have en masse af rødder vokser fra det. Nu kan det nye kirsebær træ være pottet i en lille beholder med kommercielle potning mix. Det skal placeres i en lyssky, beskyttet område for en sæson eller to til at vokse ud, før det kan blive plantet ind i landskabet. Holde jorden lidt fugtig, men ikke våd.

Tips & advarsler

  • Det bedste tidspunkt at luft lag kirsebær træer er i forsommeren til midsommer, da den nye vækst fra foråret er ved at blive etableret. Dette giver også det nye træ resten af vækstsæsonen at udvikle rødder.
  • Stikke et hul i toppen af posen til at tilføje vand til moss hvis nødvendigt og et hul i bunden, så overskydende vand vil løbe ud. Mos bør forblive lidt fugtig og må ikke tørre ud.
  • Det nye træ kan ikke have de samme typer af rødder som det gamle træ. Den øverste del af mange kirsebær træer er podet til rødderne af en anden række cherry lige ved jordoverfladen når unge. Toppen producerer den ønskede række frugt og grundstammen er tilpasset lokale jordbundstyper og klimatiske forhold. Det betyder, at det nye træ lavet af air layering vil have de samme typer af rødder, som den øverste del af træet normalt ville have, havde det ikke været podet. Dette kan gøre det nye træ mindre smidig eller mindre energisk, men ikke nødvendigvis forgæves, i forhold til det gamle træ.
  • Hvis rødderne ikke er meget godt udviklet når grenen er afskåret fra de kirsebærtræ, plantet sted en klar plasticpose over hele vokse ud puljen og nyligt træ, at lave et mini drivhus til at holde på fugtighed. Efter en uge eller to, vænne den til atmosfæren ved at stikke større og større huller i posen hver dag i flere dage i træk, indtil du fjerner posen helt.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com