Hvad højden for at placere udendørs lys

August 5

Dagens travle livsstil har os kommer og går fra vores hjem på alle tidspunkter hele dagen og natten. På grund af dette, er udendørs belysning blevet en vigtig funktion for næsten hvert hus. Lysende uden for vores hjem hjælper os til at afskrække indbrud, forhindre fælles ulykker som snubler og giver muligheder for udrykningskøretøjer til nemt at finde vores hjem, så de kan yde bistand så hurtigt som muligt. Det er vigtigt at installere disse lys på den rigtige højde.

Væg lys

Som standard, er væglamper generelt monteret på tre fjerdedele af højden af døren. For eksempel, hvis din hoveddør er otte fod høje, skal lyset monteres omkring 6 fod fra jorden. For lys, som er normalt på i en lang periode, er det bedre at bruge kompakt fluorescerende pærer, da de er billigere og mere holdbare.

Landskab lys

Landskab lys er brugt til at accent planter, stier og indkørsler. Når du bruger lav lys, er den foreslåede højde en til to fod fra jorden. I nogle tilfælde kan du tænde en indkørsel eller sti med større kolonne lys. Hvis dette er dit mål, er den ideelle højde 6 til 6 og en halv fod fra jorden. Indkørsler kan også laves med forsænket belysning sæt ind i overfladen, som giver mulighed for biler til at køre over lysene hvis nødvendigt.

Loftlys

Nogle huse har terrasser eller balkoner med et udhæng. I disse områder, kan udendørs loft armaturer bruges. Disse lys er monteret direkte i loftet. Projektører og projektører er også fælles i hjem hvor sikkerhed er vigtig. Beslag til disse lys skal være under tagryggen. Du bør installere en bevægelsesdetektor og/eller dimming switch så godt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com