Frigidaire tørretumbler tromme fjernelse

July 14

Frigidaire tørretumbler ejere kan være nødvendigt at fjerne tromlen fra tørretumbleren til at foretage nødvendige reparationer eller udføre rutinevedligeholdelse. Bælte udskiftning og forsynet med reparation er to grunde til tromlen fjernelse. Du kan have den Frigidaire tørretumbler serviceres af en professionel reparatør, eller du kan gøre det selv at spare tid og penge.

Sikkerhed

Før du udfører nogen vedligeholdelse på din Frigidaire tørretumbler, afmonterer enheden fra den energikilde. Ikke at afbryde strøm kan føre til potentielle chok eller skade. Bruge isoleret værktøjer til yderligere for at reducere risikoen for stød mens fjernelse af skruer og paneler til at få adgang til den tørretumbler tromme. Skub tørretumbler langt nok væk fra væggen for at tillade dig selv nok plads til at arbejde i nærheden af tørretumbleren.

Udvendige paneler

Top- og frontpaneler på tørretumbleren bør fjernes for at få adgang til tromlen inde i enheden. Toppanelet roterer omkring hængsler på bagsiden af tørretumbleren, så det kan hvile ud af vejen. For at frigive det øverste panel, bruge en flad skruetrækker til at lirke den forreste kant af panelet væk fra de vigtigste tørretumbler kabinet. Løft panelet og svinge det opad til hvile over bagsiden af tørretumbleren. Løft på frontpanelet for at frigøre de to klip på den nederste kant af tørretumbler er forsiden. Afbryde dørkontakt ledninger seletøj og trække panelet fra tørretumbleren.

Bælte og remskive System

Tørretumbler er bælte ombrydes omkring tromlen og gennem motorakslen og stjernehjul trisse nederst i tørretumblerens kabinet. Hvis du vil fjerne tromlen, skal du først fjerne bæltet fra motorakslen og stjernehjul trisse. Lirke adgangspanelet lille fra venstre bageste del af den tørretumbler kabinet med fladt hoved skruetrækker. Se inde i adgangspanelet at finde trisse forsamlingen, der holder selen på plads. Skubbe stjernehjul trisse mod den tørretumbler tromlen til at lindre spændinger på bæltet. Tag bæltet af trisse og motorakslen og gør det muligt at hænge frit fra tromlen.

At fjerne tromlen

Beskyttende handsker for at undgå at skære dine hænder mens du fjerner den tørretumbler tromme. Stå foran tørretumbleren. Forstå toppen af tromlen åbning med begge hænder og løft tromlen fra guide hjul bag på tørretumblerens kabinet. Træk tromlen fremad, indtil det slipper fra stikket på tørretumblerens bagpanel. Trække tromlen lige ud af tørretumbleren 's kabinet, indtil det er helt gratis fra enheden.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com