Indkørsel Design Guidelines

August 6

Indkørsel Design Guidelines

Et hjem indkørsel, kan hvis godt designet, markant forbedre curbside appellere. Tilføje et par mursten langs kanterne, foran indgangen stillinger eller en kurvet form til indgangen vil omdanne en kedelig indkørsel til noget særligt. Oprette indkørsel til at fungere med praktisk og bygge det for at imødekomme den måde din familie virkelig lever. Design Indkørsel til cirkel rundt på bagsiden af hjemmet, for eksempel, hvis dit hus har en tilbage indgang.

Definere en detaljeret Plan

Skitse din forhave fra et fugleperspektiv. Millimeterpapir fungerer godt for at definere dimensionerne af dit hus, landskabspleje, front street og tilstødende naboer hjem. Designe en indkørsel, der er harmonisk med ejendom i form af størrelse og form. Ifølge landskab-Design-Advice.com er en indkørsel afsnit strækker sig forbi garagen handy for besøgende parkering eller dreje rundt. "Det kan forlænge ind i det bageste værftet eller det kan vinkles forbi bageste indkørsel hjørne. Det bør være et minimum af 10' bred og 18' lang,"ifølge hjemmesiden.

Tilføje visuelle appel

Definere den bedste sti for indkørsel til følge. Du kan vælge at tillade en straight-shot indkørsel til bare ender på din home front facade. Eller du kan beslutte at gøre indkørsel kurve hele vejen rundt om huset. For meget indkørsel plads i solid beton er ikke så tiltalende, men. "Foring din indkørsel med dekorative sten eller rock er en fantastisk måde at tilføje farve og design til din indkørsel," siger til den konkrete idéer hjemmeside. "Ved at fjerne 1 til 3 fødder af græs langs begge sider af indkørsel og placere weed stop og sten, vil det tilføje et dekorativt element."

Skabe nødvendige hældninger

Planlægge den bedste hældning på hvert afsnit. For eksempel, hvis kraftige regnskyl er fremherskende i dit område, kan du vælge at installere overfladen med let skrånende sider. Diskuter dette med en asfalt bane ekspert eller konkrete mason. Simpelthen skrånende indkørsel nedad mod gaden kan være tilstrækkeligt. Et langt buet indkørsel kommer ned ad en bakke, men vil have sin egen spørgsmål. Mursten eller fliser anbragt over den konkrete base vil kaste vandet korrekt hvis basen er skråt korrekt i alle sektioner.

Anmeld topografi spørgsmål

Din region kan have rock eller jord problemstillinger. Jorden med store sten, løs jord eller tunge årlige regn muligvis særlig opmærksomhed. "Være sikker på, at træerne er flere fødder væk fra din indkørsel til at undgå at have modne rødder bryde ud gennem overfladen," skriver Dennis Vandervort på sin hjemmeside Dennis Vandervort hjem Tips. Grave ud i indkørslen hen til slå fast jord er også vigtig. Du bliver nødt til at konstruere rammer for at holde en grus base og metal gitter arbejde for en konkrete pour. Et hjem i en region med store underjordiske sten kunne kalde for brolægning med knust småsten eller andre materialer.

Underjordiske Overvej

Husk på, at elektriske og VVS problemer kan påvirke indkørsel design. Et hjem underground belysning nåede langs kanten af en indkørsel vil brug for passende conduit. En kloaksystem kører under indkørsel eller hjem vandledninger i front eller side værftet kan påvirke indkørsel konstruktion. Planlægge alle disse hjem behov i betragtning af vægten af køretøjer kommer ind i indkørslen og hvordan at vægten vil blive støttet af opførelsen af indkørslen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com