Decor ideer til kabinen badeværelse ved hjælp af Paint

May 12

Din kahyt kan være en årlig getaway spot eller din bopæl, et roligt sted for refleksion eller en sammenkomst område for din jagt og fiskeri venner. Uanset om du anser dig selv for kunstnerisk eller simpelthen nyde gør det selv-projekter, kan du maksimere din kahyt indretning muligheder ved at tilføje dekoration til hvert værelse, herunder badeværelser. Kabinen badeværelser tilbyder ekstra plads til at dekorere, ofte overset, når du planlægger et projekt.

Trompe L'Oeil

Ifølge den National Gallery of Art er metoden maleri af trompe l'oeil kunstnerens teknik maleri noget for at narre øjet til at tro det er ægte. Trompe l'oeil indebærer skygge og dimension og kan anvendes med en bred vifte af maling som brights, neutrale og bunde. Novice malere kan prøve trompe l'oeil teknikken til kabinen badeværelse. For eksempel overveje at afsætte en væg til rustik billedsprog som træer, græs og hjorte. Det vises som hvis væggen ikke er der, og du blot ser gennem din hytte i skoven. Mere erfarne malere kan prøve maleri en familie af bjørne eller en stream fyldt med ørred og laks.

Tavle

Holde styr på fiskeri tidsplaner, købmand krav til din næste tur til byen eller en kalender med cabin rentals med din egen tavle væg i badeværelset. Speciale maling er tilgængelige (på maling og isenkræmmere eller via online-leverandører), der efter tørring, forvandler din væg til en tavle lige som i i grundskoler. Hvis du glemmer at bringe farveblyanter og papir med dig at holde børn beskæftiget, kan de doodle på væggene i badeværelset på regnvejrsdage i kabinen. Bruge malet væggen for at skrive selv bemærker: "Børste tænder i to minutter" eller "Glem ikke at floss." Fordi du anvender faktiske maling til væg, kan du stadig tack op billeder, hylder og andre dekorationer direkte på tavle maling.

Akvarium

Forvandle din kabine væg til en illustreret guide til de fisk, du håber at fangst med et par dåser af maling, pensel og fisk fotos. Udskrive billeder af fisk fra internettet (Husk at bruge en farveprinter, så du kan få artens nuancer lige højre), derefter spore en disposition på væggen. Overveje at holde sig til én type af fisk (såsom havfisk, herunder bas, makrel, skate og pighaj) eller blande sorter i et stort undersøisk pool. Bruge en stencil at tilføje de fisk navne nedenunder dem (eller prøv alfabet-formet klistermærker, tilgængelig på håndværk butikker). Tilføje nogle grønne maling for at symbolisere tang; Bland sidesten maling og skabe billeder af skaller, sand og selv dykning skibsvrag.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com