Hvordan til at afskrække Coyotes i min forstæder baghave

February 10

Hvordan til at afskrække Coyotes i min forstæder baghave

I en forstæder indstilling, coyotes har ingen naturlige rovdyr, og fældefangst og fjerne dem er vanskeligt. Den bedste måde at undgå konflikt er at holde dem ud af din værftet. Coyotes feed på gnavere, mosegrise, skrald og lejlighedsvis kæledyr. De kan også bære lopper, flåter og andre parasitter, samt sygdomme som rabies og limfarve. Du kan holde dem ud af din baghave ved at tage nogle forholdsregler for at undgå at tiltrække dem, og skridt til at forhindre deres indrejse.

Instruktioner

Uddelingen skrald og fugl frø i forseglede metal skraldespande. Coyotes feed på skrald og gnavere, der er tiltrukket af skrald og frø.

•Rengør op spildte frø fra under fugl foderautomater til at undgå at tiltrække rotter, og bruge egern-bevis fugl foderautomater. Coyotes feed på egern, når andre fødekilder tørre op.

•Når dit kæledyr inde. Hvis husdyr skal fodres udenfor, fjerne enhver sidesten fødevarer umiddelbart efter pets er færdig spise.

•Apparatet må ikke lade børn eller små kæledyr som kaniner, katte og små hunde uden for alene uden nogen ser dem.

•Installer en hegnet mindst 4 fod i højde til opbevare coyotes ind din værftet. Coyotes er i stand til gravemaskiner, så hegnet skal også udvide under jorden. Et elektrisk hegn kan også holde dem.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com