Sådan installeres belysning fastholdelsesanordningen jordforbindelse

August 8

Grundstødning kan synes som et forvirrende begreb, hvis ikke du er fortrolig med den måde elektricitet fungerer. Grundstødning spreder elektriske energi, der kan komme i kontakt med et menneske. Grundstødning beskytter en person udsættes for en elektrisk strøm fra at modtage den fuld udblæsning af chokket. Jorden ledninger spreder nogle vederlagsfrit gennem dit hjem rørsystemet og i jorden via en jordforbindelse stang. Ved at følge, wire farvekodning af dit lampen, kan du sørge for, det er korrekt jordforbundet.

Instruktioner

Sådan installeres belysning fastholdelsesanordningen jordforbindelse

•Drej off elforsyningen til det område, hvor du skal arbejde.

•Locate tre ledninger kommer fra lampen, som du forsøger at jorden. Der bør være én sort (positiv, hot) ledning, en hvid (negativ, neutral) ledning, og en grøn (jorden) wire. Ikke blive forskrækket hvis du ikke kan se en grøn ledning kommer fra dit lampen. Nogle armaturer har en jorden skrue rundt som du wrap grundstødningen ledningen.

•Ledning dit lampen ved at forbinde par matchende ledninger fra din hjemmets elektriske boks og dit lampen. Slut sort med sort, hvid med hvid og grøn med grønne. Ved at forbinde de grønne ledninger sammen vil være jordforbundet dit lampen.

•Hvis dit lampen ikke have en grøn (jorden) ledning, vedhæfte den grønne ledning kommer fra dit hjem elektrisk box til Armaturet er jorden skrue. Hvis du ikke kan se en grøn skrue, kigge efter en almindelig sølv en på en metal del af armaturet.

•Monter din lampen og tænd elektriciteten efter korrekt jordforbindelse dit lampen.

Tips & advarsler

  • Sørg altid for, at elektriciteten er slukket før du arbejder med elektriske ledninger.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com