Sådan Sammenlign haven havefræsere

December 3

Tilling din have er en årlige foråret akkord. I stedet for at låne din nabo rorpind igen, shoppe rundt og sammenligne haven havefræsere, så du kan have dette værdifulde værktøj ved hånden. Som du shoppe for haven havefræsere, der gør det muligt at mere med din have kan hjælpe dig med at få mere bang for din sorteper. Så længe du ved hvad du vil, kan du finde gode tilbud på haven havefræsere, når du handler online, på din neighborhood havearbejde butik eller i dit nærmeste discountbutik.

Instruktioner

•Indstil typen af haven rorpind du har brug for. Du kan vælge en front tand tiller, en bageste tine rorpind eller en mini kultivator. Hvis du har blød jord og mindre end 1000 kvadratfod at dyrke, er en mini kultivator din bedste satsning. Hvis du har blød jord og op til 5.000 kvadratfod af område at dyrke, en front tand tiller fungerer bedst. Du kan bruge en bageste tand tiller, hvis du har hårde jord, eller hvis du har mere end 5.000 kvadratfod at dyrke.

•Sammenligning mini-havefræsere til mindre opgaver. Plantning af buske, sædekorn pletter på din græsplæne og arbejder på arealer mindre end 300 kvadratfod, er mini-fræsere ideel. Gas mini-fræsere er holdbare og kraftfuld at arbejde selv i hård jord. Elektriske mini-fræsere er lettere og billigere, men du skal arbejde i nærheden af en stikkontakt og det er nemt at virvaret ledningen i planter og buske, mens du arbejder.

•Undersøg kassen bredde. Bredde af haven tills afgøre, hvor meget jord du till op på én gang. En mini kultivator kan have rorpind vinger om otte-inches tværs. En fuld størrelse rorpinden kan have vinger op til 24-inches tværs.

•Consider så mange hestekræfter, du har brug for i din have rorpind. Havefræsere med ekstra hestekræfter har ekstra strøm til at grave gennem hårde jord.

•IDENTIFY funktionerne på hver haven rorpind til at afgøre, hvilken der er bedst for dig. En selvkørende transmission, Selvslibende knive, muligheden for at køre i bakgear og en ergonomisk design kan alle hjælpe din tilling erfaring køre mere effektivt. Forvente at skulle betale mere for disse funktioner, men det er det værd, hvis du kan arbejde hurtigere.

•Shop til haven havefræsere fås i mange prisklasser. I 2010, gas mini-havefræsere koste $200-$400 og elektriske mini-havefræsere koste $150 til $300. En større rorpinden kan koste $600 til $2.000.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com