Kan du plante Crocosmia knolde i August?

December 24

Intenst farvede blomster og sværd-formet blade af crocosmia anlæg gør det værd at dyrke. Som en tropisk art kræver planterne sommer dyrke og producere deres splashy blomster, så plantning af knolde i August ikke virker godt.

Timing

Det bedste tidspunkt at plante crocosmia opstår i foråret efter alle fare for frost passerer. I varmere klimaer, kan du plante knolde i januar eller februar. I Pacific Northwest, kan du plante knolde i April. Planterne får ikke nok tid til at vokse og producere deres blomster, hvis plantet i August.

Overvintring

Da crocosmia planter ikke vil dukke op igen, efter en vinter med temperaturer, der falder under 20 grader Fahrenheit, skal du grave op knolde, efter først falde frost. Opbevaring af knolde i et køligt område på omkring 50 grader Fahrenheit fungerer godt. Før du gemmer dem, bør en hurtig aftørring med svovl holde knolde fra rådnende over vinteren.

Betingelser

Den bedste plantning betingelser for crocosmia omfatter lyse, solrige områder i haven, medmindre du bor i en varm sommer klima. I så fald kan de vokse i delvis skygge. Planterne kræver veldrænet jord og en pH på 6,5.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com