Hvordan du kompost Bermuda græs

April 11

Bermuda græs udklip, kan som med enhver haveaffald, gøres til en glimrende kompost ud i din havejord. Når korrekt komposteret, tilføjer det ødelagte materiale humus til din jord, som øger jordens indhold af kalium, kulstof og kvælstof som mange haveplanter kræver for fremragende vækst og udbytte. Kompostering kræver meget lidt i vejen for teknik, men processen kræver regelmæssig vedligeholdelse med en medium niveau af fysisk energi udgifter til at få arbejdet gjort korrekt.

Instruktioner

•Forbered en placering for din kompostbunke. Placeringen bør være godt beskyttet mod direkte sollys og høje vind til at forhindre afklippet græs fra tørring. Rådnende sagen vil præsentere en stærk lugt, som det henfalder, så planen din kompost bunke placering godt vindretningen af nogen naboer, lest de blive dybt krænket af dine aktiviteter.

•Lay ned det første lag af din Bermuda græs udklip til en firkantet lag. En glimrende, brugbar størrelse for bunke er 4 feet i længden og 4 fod i bredden. Bruge Bermuda græs udklip til alle ulige lag: lag 1, layer 3, lag 5 og så videre. Gøre græs lag omkring 4 inches tyk.

•Dæk lag af Bermuda græs helt med sort plastik, så ca 2 fødder af plastik til at lægge på jorden rundt omkring bunke. Sæt vejede objekter, såsom mursten eller tree trunk sektioner, hjørner og kanter af plast til at forsegle heap, at holde på fugten.

•Efter ca tre dage til en uge, afdække lag af Bermuda græs, så tilføje et lag af high-carbon indhold haveaffald, såsom træ blade, kviste, knust træ bark og træ aske. Gøre alle lige lag en CO2 indhold lag. Da det tager længere tid for disse komponenter til at bryde, gør disse høj-kulstof lag mindre tykke end græs lag. En god tommelfingerregel er at gøre disse lag omkring 10 procent så tyk som græs lag. Hvis du vil lave dit græs lag 4 inches tyk, kan du slippe af sted med at gøre din CO2-indhold lag omkring 1/2 tommer tyk. Når dette lag er blevet tilføjet, dække bunke igen med plastik, som du gjorde i trin 3.

•Tilføj yderligere lag af græsafklip for ulige lag og kulstofindhold til selv-nummererede lag. Holde dem dækket for fugt. Når du har fire lag af hvert materiale, Bland alle lag grundigt med en pitch-fork hver gang du tilføjer nogen yderligere lag for at give ilt til materialer. Dette vil fremskynde den komposteringsproces betydeligt.

•Fortsæt tilføje lag i en vekslende mode, som anført i ovenstående trin. Tilføj lag, indtil du har 12 lag af hvert materiale blandet sammen i den bunke, så stop tilføje frisk materiale. Holde den bunke er omfattet, men afdække mindst én gang hver uge og der blandes grundigt. Fortsætte den regelmæssige agitation af heap, indtil materialet er opdelt i en let gylden-brun farvet kompost.

Tips & advarsler

  • Ugentlige agitation af en kompostbunke vil producere brugbar kompost over seks til 12 måneder. Hvis du ønsker kompost være klar hurtigere, kan processen fremskyndes ved at øge antallet af gange bunke er blandet i løbet af ugen. To eller tre blander per uge vil skære den kompostering tid ned til mellem to og fire måneder.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com