Sears ivrig 1 plæneklipper dele

October 13

Sears ivrig 1 plæneklipper dele

Sears ivrige 1 er en gas-drevet, manuelt selvkørende plæneklipper. Der har været flere forskellige modeller af den ivrige efter 1 gennem årene, selvom den mest almindelige stadig i tjeneste er den røde version med 22-tommer dæk. Alle dele er tilgængelige for disse slåmaskiner, give dem en permanent lejemål på livet.

Skære knive

Kniven for den ivrige 1 er en 20-tommer klinge, der kan udskiftes universelt ved enhver håndværker mærke blade. Tecumseh vinger vil passe på modeller nyere end 1995. Låsemekanismen og skrue størrelse er forskellige på modeller ældre end 1995. Andre mærker af vinger kan bruges på denne plæneklipper, hvis de er 20 inches og kræve en 1 1/4-inch skrue i plæneklippere bygget før 1995, eller en 1 7/8-inch skrue til slåmaskiner bygget efter 1995. Hvis den drejning arm, som vender kniven, begynder at ruste eller er brudt, kan det erstattes af enhver model mekanisme, der har de samme målinger. Ivrig 1-serien er ikke kræsne.

Motor dele

Motors ofte slid i plæneklippere, på grund af det pres, der er forårsaget af mangel på ordentlig vedligeholdelse. Den ivrige 1 manual viser hver virksom del af motoren og oplyser brugeren om, hvornår at erstatte visse dele, som tændrøret eller olie. Den eneste Sears-made del, der er tilgængelige i Sears butikker er luftfilter, som passer alle ivrige 1 modeller uanset deres alder. To-cyklus olien kan købes på næsten enhver butik, der tilbyder plæneklippere eller weedeaters, og alle mærker af to-cyklus olie vil gøre. Nogle meget gamle modeller af ivrige 1 kræver olie og benzin bliver blandet. Ikke blande olie og benzin, vil ødelægge motoren meget hurtigt på grund af overophedning. Find instruktionsbogen til din ivrige 1 af det oprindelige fremstillingsdato at bestemme, om du har brug at blande olie og benzin. Tændrør skal udskiftes mindst én gang om året, hvis plæneklipperen er tilbage uden for, eller er der nogen tegn på korrosion på stikket.

Andre dele

Andre dele kan være nødvendigt at holde din plæneklipper ser helt nye. Dæk kan ofte reddes fra gamle slåmaskiner, som vil blive smidt væk, så længe de er 22-tommer dæk. Slåning tasker kan er generelt universelle og købt brugte og knyttet til klipperen for nem oprydning. Håndtag er meget vanskeligt at erstatte og bør tages til en professionel.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com