Hvordan du udskifter en forsænket Medicinskab

September 26

Hvordan du udskifter en forsænket Medicinskab

Forsænket medicin frysere sidde i et hul i drywall over vasken. De er sikret til en træ ramme med skruer. Erstatte en forsænket kabinet er enkel, fordi hullet i drywall og understøttende rammerne er allerede på plads. Du simpelthen nødt til at lirke ud af det gamle kabinet og skru den ny sig på plads. En ny forsænket Medicinskab er én måde at opdatere udseendet af dit badeværelse.

Instruktioner

•Åbn medicinskabet dør og fjerne alt indhold. Brug en skruetrækker til at fjerne skruerne på indersiden af kabinettet, som holder det til rammerne.

•Slip en pry bar mellem væggen og Medicinskab og tryk forsigtigt på linjen. Skubbe lige nok til at løsne kabinettet, men ikke nok til at skade drywall. Gøre dette på alle fire sider af kabinettet, indtil det er løst nok, at du kan trække det ud.

•Træk ud nogen krydsfiner shams, der blev brugt til at stabilisere det gamle kabinet. Hvis de blev limet ned, lirke dem med brækjern. Forlade træ blokering og rammer på plads.

•Measure højden på åbningen, og bredden. Måle afstanden fra drywall til den indvendige væg. Dette vil være den maksimale dybde af din nye forsænket Medicinskab. Købe en forsænket Medicinskab, der matcher dine målinger.

•Tag kabinet døren fra resten af kabinettet. Skub kabinettet i hullet, så rammen sidder flush mod drywall. Brug en elektrisk boremaskine til bore gipsvæg skruer gennem hullerne i indersiden af kabinettet og ind i rammen.

•Applicer en tynd stribe af caulk omkring ydersiden af kabinettet, hvis der er nogen huller mellem rammen og drywall. Lad caulking tørre ifølge pakke retninger. Vedhæfte kabinet døren.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com