Typer af blomster planter

June 7

Farvestrålende blomster er almindelige i home og business landskabspleje, langs veje og næsten overalt i de varmere årstider. Etårige planter lever kun i et år, men der er flere andre typer af blomstrende planter.

Etårige planter

Da de bor kun i et år, giver etårige planter en nem måde at ændre udseendet af din værftet fra år til år. Populære, tempereret enårige, der findes i USA omfatter petunias, zinnias og pelargonier.

Biennaler

Biennaler live i to år, men kun blomstre under andet. De tilbringer vinteren enten som små grupper af blade i nærheden af jorden, eller afsnittet ovenfor jorden dør ud helt og regenererer det næste år. Populære tempererede zone biennaler findes i USA omfatter sweet William, stokroser og stedmoderblomster.

Egen udsæd planter

Nogle etårige og toårige planter "selvstændige soen", eller "selvstændige frø." Dette betyder, at de gør et stort antal frø, hvoraf mange vil vokse ind i nye planter i løbet af den næste vækstsæson. Fælles egen udsæd planter omfatter California poppy, formiddag herlighed og bluebonnets.

Stauder

Flerårig blomster har en levetid på mindst tre år. Stauder dø ud om vinteren og regrow fra de gamle rødder i foråret. Pæoner og coneflowers er populære stauder.

Woody anlæg

Træagtige planter også have en levetid på mindst tre år. I modsætning til stauder lever træagtige planter fra år til år. Træagtige planter omfatter buske, træer eller vinstokke. Populære woody blomsterplanter omfatter blåregn, Rhododendron og roser.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com