Bed hængende ideer

March 16

Bed hængende ideer

Udtrykket "bed hængninger" refererer til gardiner-type behandlinger, som tilføjer et strejf af romantik eller drama til soveværelser. De kan også skabe sjov miljøer i børns værelser. I modsætning til vindue gardiner er det vigtigt, at indersiden er så smuk som ydersiden. Hvis en top behandling ikke er permanent fastgjort til loftet, kan det faktisk være omvendt for at ændre dit soveværelse indretning efter behag.

Historiske Bed hængninger

I 1600- og 1700-tallet Amerika var det ikke usædvanligt at hilse besøgende i et værelse med en fin seng; i dag, så vi finder hængninger er mere værd end de senge, de pryder. Typiske senge dengang omfattede et komplet sæt af hængninger: en tester eller baldakin på en ramme på toppen af høje bedposts; en shirred, smykket, lagdelte eller plisseret valance 12 til 20 inches dyb; gardiner på hoved og fodenden af sengen, ofte bundet tilbage til stillingerne; en spredning; og en nederdel. Dette er ikke meget anderledes fra mange moderne behandlinger.

At tage det moderne

I stedet for en baldakin understøttes af stillinger, skal du installere bejdset eller lakeret træ krone støbning til loftet i et rektangel, der er lidt større end størrelsen på sengen. Vedhæfte valance på indersiden kanter af støbning med hook og loop tape i stedet for Krydsegenskaber. På den måde du har mulighed for at gør det reversible eller ændre det nemt. Hvis båndet er fastgjort til begge sider af en valance, foret med et andet stof, blot slå valance indefra og ud til at nyde en anderledes udseende. Tilføje matchende foret bed gardiner og Vendbar spredning for en komplet overgang, når stemningen slår.

Dekorative væg testere

Efterligne historie en gang mere, er væg testere (ofte stavet teester i handelssædvane) en halvcirkelformet crown-formede eller andre dekorative stykke findes i forskellige højder, generelt fra 12 inches til 18 inches høj. Den flade ryggen er fastgjort til væggen over sengen. Et par gardiner eller forhæng er fastgjort inde den halvrunde del, swagged til enten side af sengen og fastgjort til væggen med rosetter eller holdbacks. En lang tørklæde er ofte knyttet i stedet for forhæng og bundet tilbage på samme måde.

Shopping for udseendet

Besøg stormagasiner, seng og linned butikker og specialbutikker, fordi de ofte viser modeller af forskellige bed stilarter, farver og struktur kombinationer. Hvis der er model boliger i dit område, designerne har brugt deres ekspertise til at præsentere kreative soveværelser. Når du ser noget du kan lide, snap et billede af det, så du kan huske præcis, hvad det lignede. Ingen kamera? Prøv en skitse, uanset hvordan ru. Brug disse billeder til at illustrere elementer, du vil optage.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com